Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Do jojkárskej Nemocnice mieri až 8 NOVÝCH HERCOV: Aha, koho všetkého zlákali!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Patríte k divákom obľúbeného jojkárskeho seriálu Nemocnica? Tak potom sa máte na čo tešiť. Do deja totiž vstupujú nové postavy a ich zaujímavé príbehy. Pozrite, tvorcovia stavili na tieto obľúbené tváre!

Už v utorok večer o 20:35 odvysiela Televízia Joj poslednú epizódu seriálu Nemocnica pred letnou pauzou. A vyzerá to tak, že tvorcovia seriálu si pre divákov pripravili poriadne prekvapenie. Do Nemocnice sv. Martina totiž prídu nové posily. 

Seriál Nemocnica bude mať vo vysielaní JOJky letnú prestávku a diváci v posledných častiach aktuálnej série dostali od tvorcov viacero prekvapení. Dej rozšíril nový herecký pár lekárov, manželov Turčanovcov, ktorých stvárňujú Dominika Morávková a Tomáš Turek. Prebiehajú prípravy na svadbu Adama (Mariána Mitaša) s Viki (Viktóriou Petrášovou) a možno budú svadby hneď dve. Aký osud čaká po páde lietadla Filipa Baloga, ktorého hrá Alexander Bárta? Aj takéto otázky majú diváci pred poslednou časťou a scenáristi dobre vedia ako zaujať.

Nové príbehy Nemocnice dostanú bombastickú rozbušku. Akú? Zrušili oblastnú kliniku a do Nemocnice sv. Martina z nej mieri niekoľko veľmi výrazných lekárov a jedna sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti alebo ich rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Nových lekárov z oblastnej kliniky stvárnia herci: Juraj Loj, Ľuboš Kostelný, Róbert Jakab a Barbora Švidraňová.

Do jojkárskej Nemocnice mieri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

 

Staronový riaditeľ Hauptmann (Marek Majeský) bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru. Mladých medikov hrajú: Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková.

Do jojkárskej Nemocnice mieri
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Seriál Nemocnica má čo ponúknuť divákom aj v ďalších častiach, na ktoré sa môžete tešiť už na jeseň!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu