Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Maca Zábranská novou posilou v zábavnej šou: Rozpačité reakcie kolegov!

Martina Zábranská
Martina Zábranská (Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Na Telkáči sme vás už informovali o tom, že v cestovateľskej relácii S úsmevom po Slovensku nastala istá zmena. Janku Kovalčíkovú v nej nahradila moderátorka a herečka Martina Maca Zábranská. Pozrite sa, ako zvyšok partie reagoval na jej príchod.

Už vo štvrtok 29. júna o 20.30 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu štvrtej série cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku, v ktorej pätica cestovateľov zavíta do Trnavského kraja. Herečka Dominika Kavaschová, moderátor a zabávač Juraj „Šoko“ Tabaček, spevák Marián Čekovský a nová členka tímu - herečka a moderátorka Martina Zábranská pod vedením kapitána Borisa Valábika preskúmajú zákutia Trnavy a okolia.

 

 

Diváci budú napríklad svedkami toho, ako partia cestovateľov reagovala, keď sa k nim namiesto Janky Kovalčíkovej pridala Martina Zábranská. Tú Dominika nazvala Angelinou Jolie z Bratislavy a bola úplne pohoršená tým, že prišla na nakrúcanie v topánkach na opätku. Už z ukážok je jasné, že známa pätica sa na potulkách Slovenskom nenudila a na svoje si nepochybne prídu aj diváci. 

 

 

Viac o téme: S úsmevom po Slovenku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu