Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

DETAILY novej série markizáckej Farmy: Dátum ŠTARTU, známe miesto a.... Čaká nás súboj generácií!

Už čoskoro štartuje 15. séria markizáckej Farmy. Zobraziť galériu (2)
Už čoskoro štartuje 15. séria markizáckej Farmy. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už celých 12 rokov prináša televízia Markíza na svoje obrazovky reality šou Farma. V týchto chvíľach sa pripravuje už jubilejná 15. séria, ktorá by sa mala začať vysielať približne o 3 týždne. Zaujímavosťou je, že sa vracia na "staré známe" miesto a... Čaká nás súboj generácií!

Reality šou Farma sa na obrazovky televízie Markíza dostala v roku 2011. Vtedy zrejme len málokto dúfal, že sa bude vysielať aj o 12 rokov a diváci sa budú tešiť už na 15. sériu. Tá, ako informuje markiza.sk, odštartuje už 4. septembra o 21:45 s tým, že predplatitelia streamovacej platformy Voyo si ju budú môcť pozrieť s predstihom. 

„Farma je jednoznačne najobľúbenejšou a najdlhšie vysielanou realtiy šou na sovenskom televíznom trhu. Veľmi si vážime neutíchajúcu divácku priazeň a opäť sme urobili všetko pre to, aby sme Farmu citlivo inovovali a priniesli ju diváčkam a divákom v tej najatraktívnejšej podobe, plnú emócií a zaujímavého diania,“ vyjadrila sa Silvia Majeská, programová riaditeľka Markízy.

Zaujímavosťou je, že sa nakrúca na starom známom mieste, v prostredí Považského Inovca. Na týchto miestach sa natáčala aj 13. séria. Statok sa bude nachádzať len zhruba 700 metrov od minulej Farmy. Markíza tiež sľubuje výrazne zmenené pravidlá, ktoré prekvapia nejedného farmára, ale určite aj diváka. Čo sa týka obsadenia moderátora a hospodára, to zostáva nezmenené. Aj v 15. sérii sa diváci môžu tešiť na Mareka Fašianga a Martina Bagára a chýbať nebude ani umelá inteligencia Alica.

DETAILY novej série markizáckej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

No a známa je už aj téma aktuálneho ročníka - tvrdý život na statku preverí, ktorá z generácií uspeje. Farmári budú totiž rozdelení do troch skupín podľa veku. Jedna bude generácia X - narodená pred rokom 1989, ďalšia generácia Y - deti 90. rokov a najmladšia skupina bude generácia Z, narodená po roku 2000. 


Chcete, aby vám zo sveta šoubiznisu neunikli žiadne pikošky? Tak by ste mali sledovať náš instagramový profil - @soubizz_topky


„Je to pätnásta Farma a tým pádom je veľmi náročné prísť s novým typom farmárčenia, tkorý sme tu ešte nemali. Historicky sme robili už husiu farmu, dvakrát sme mali salaš, minulý rok to bola farma budúcnosti a tento rok sme sa snažili nájsť niečo, čo na Farme ešte nikdy nebolo, a to je farmárčenie, ktoré prišlo zo zahraničia a ktoré priniesla moderná technológia. Minulý rok sme urobili prvý krok a naučili farmárov vyrábať elektrinu, tento rok na to prirodzene nadväzujeme a skúšame to využiť na zlepšenie farmárstva,“ priblížil showrunner Farmy Lukáš Kodoň.

Viac o téme: Tv MarkízaFarma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu