Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dúbravka bojoval, no v bránke nepresvedčil: Newcastle United prehralo

(Zdroj: TASR/ Photo/Kin Cheung)

Futbalisti West Hamu United vyhrali vo štvrtkovom zápase 15. kola anglickej Premier League na pôde Tottenhamu 2:1. Domáci, ktorí mali dobrý vstup do sezóny, tak natiahli šnúru bez triumfu na päť zápasov.

Spurs išli do vedenia v 11. minúte zásluhou Cristiana Romera. Súper vyrovnal po prestávke a víťazný gól vsietil 16 minút pred koncom riadneho hracieho času Ward-Prowse. West Ham neprehral už štyri duely a v tabuľke mu patrí deviate miesto, o bod za Brightonom. Tottenham je piaty, o skóre pred Manchestrom United. Newcastle United v bránke s Martinom Dúbravkom prehral na ihrisku Evertonu 0:3. Slovenského reprezentačného brankára prekonal najskôr v 79. minúte krížnou strelou zvnútra šestnástky Dwight McNeil, v závere domáci prikrášlili triumf ďalšími dvoma gólmi. Newcastle figuruje v tabuľke na siedmom mieste, Everton sa dostal zo zostupového pásma na 17. priečku.
Dúbravka nahradil v bránke "strák" zraneného Nicka Popea, ktorý si v sobotňajšom zápase s Manchestrom United vykĺbil rameno a po operácii ho čaká pravdepodobne až štvormesačná absencia. V základnej zostave v zápase Premier League sa Dúbravka objavil po vyše polroku. Naposledy si zahral 28. mája proti Chelsea (1:1).
 

Viac o téme: FutbalWest Ham UnitedTottenham Hotsour
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu