Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Fanúšikovia NFL sa dočkali: Je tu finále Super Bowlu... Manželka hviezdneho hráča im pripravila sexi prekvapenie!

Brittany Mahomes Zobraziť galériu (2)
Brittany Mahomes (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Z nedele na pondelok sa v USA odohrá najväčší zápas sezóny NFL. V Super Bowle sa proti sebe postavia Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers. Manželka hviezdneho quarterbacka Patricka Mahomesa (28), ktorý bude viesť Kansas v jeho štvrtom finále, si však pre fanúšikov pripravila predčasný darček v podobe fotiek pre plavkový špeciál slávneho športového magazínu.

V posledných 5-tich sezónach sa futbalisti Kansasu prebojovali do Super Bowlu až 4-krát. V noci z nedele na pondelok tak čaká partiu vedenú Patrickom Mahomesom posledný krok na ich ceste za tretím víťazstvom. Hviezdny quarterback bol hlavnou tvárou úspechu z posledných rokov a veľká pozornosť sa neho strháva aj tentokrát.

Patrick Mahomes
Zobraziť galériu (2)
Patrick Mahomes  (Zdroj: SITA)

Svetlo reflektorov si však v tejto sezóne ukradla priateľka jeho spoluhráča Travisa Kelceho - speváčka Taylor Swift. Tá sa počas zápasov viackrát stretla aj s partnerkou Mohomasa - Brittany a podľa ich záberov to vyzerá tak, že sa z nich stali výborné priateľky. 

No a práve Brittany Mahomes zaujala počas tohto týždňa zrejme najviac. V spolupráci so známym športovým magazínom Sports Illustrated, ktorý pravidelne vydáva slávny plavkový špeciál, nafotila sexi zábery vo farbách Kansasu, ktorými tak potešila fanúšikov ešte skôr, než sa najväčší športový sviatok v USA vôbec začal. 

Viac o téme: Brittany Mahomes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu