Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nešťastní kojoti: Ružička hral ako o život, no prehrali už po šiesty raz za sebou!

(Zdroj: TASR/AP Photo/Alex Brandon)

Slovenský hokejista Adam Ružička má za sebou premiéru v drese Arizony. Na ľade Philadelphie sa predstavil vo štvrtom útoku Coyotes, ktorí však prehrali s domácimi Flyers 3:5.

V noci na utorok sa predstavilo v štyroch zápasoch NHL kvarteto Slovákov, no ani jeden nebodoval. Hráči New Jersey so Šimonom Nemcom zdolali Seattle s Tomášom Tatarom 3:1, Calgary s Martinom Pospíšilom prehralo na ľade New Yorku Rangers 0:2.
      Ružičku si Arizona stiahla z waiver listiny, na ktorú ho predtým zaradilo Calgary. Vo svojom prvom zápase v drese Coyotes nastúpil s číslom 83 ako center štvrtej formácie na krídlach s Jasonom Zuckerom a Alexom Kerfootom, pričom odohral 9:20 minút a pripísal si plusku a jeden hit. Na vhadzovaniach mal 50-percentnú úspešnosť. "Kojoti" viedli po dvoch tretinách 3:2, ale tesný náskok neudržali. Philadelphia tromi gólmi v tretej dvadsaťminútovke otočila skóre a vyhrala štvrtý zápas v rade. Travis Konecny prispel k úspechu gólom a dvomi asistenciami. Coyotes natiahli sériu prehier už na šesť stretnutí.

Viac o téme: ArizonaAdam RužičkaHokej
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu