Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mario Balotelli nezostal svojej povesti nič dlžný: Známy futbalista opäť hitom internetu!

Mario Balotelli Zobraziť galériu (2)
Mario Balotelli (Zdroj: SITA)

ADANA - Spoluhráči z neho musia mať obrovskú radosť. Taliansky futbalista Mario Balotelli (33) si počas svojej kariéry vybudoval mierne povedané kontroverznú povesť. Tú si najnovšie vylepšil vďaka tomu, že v kabíne sa zabával tým, že po nej hádzal petardy.

Problémový chlapec talianskeho futbalu si počas svojej kariéry vyskúšal pôsobenie v najslávnejších kluboch sveta, ako sú Inter, Manchester City, AC Miláno či Liverpool. To si však spestril nespočetným množstvom kontroverzií, na ktoré fanúšikovia spomínajú dodnes.

Mario Balotelli
Zobraziť galériu (2)
Mario Balotelli  (Zdroj: SITA)

Aktuálne pôsobí Balotelli v tureckom klube Adana Demirspor, kde si v tejto sezóne na svoje konto pripísal v deviatich zápasoch päť gólov. Okrem fanúšikov však z neho musia mať radosť aj jeho spoluhráči.

Tým naposledy spríjemnil spoločné chvíle v šatni spôsobom, aký môže vymyslieť len on. Internetom totiž začalo kolovať video, na ktorom sa taliansky útočník zabáva tím, že po kabíne hádže petardy, na čom sa z chuti smial. Podľa reakcie spoluhráčov však jeho radosť príliš nezdieľali.

Viac o téme: Mario Balotelli
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu