Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Skvelá správa pre fanúšikov Panstva Downton: Nový film už tieto Vianoce!

Downton Abbey
Downton Abbey (Zdroj: ITV)

Filmové Panstvo Downton, ktoré v roku 2019 nadviazalo na divácky obľúbený seriál, bude mať ďalšie pokračovanie. Snímka, ktorý bude sledovať ďalšie osudy rodiny anglických aristokratov a ich služobníctva, má mať premiéru tento rok na Vianoce, oznámili tvorcovia na twitteri.

Scenár k ďalšiemu dielu Panstva Downton píše opäť Julian Fellowes a na plátne by sa mali objaviť aj všetky známe herecké tváre vrátane Hugha Bonnevillea a Elizabeth McGovern v roliach grófa a grófky z Granthame. Okrem toho si vo filme novo zahrajú napríklad Hugh Dancy, Laura Haddock či Dominic West.


Mohlo by vás zaujímať: Bridgerton pobláznil divákov: Tieto 3 seriály sú podobné, ale oveľa lepšie!


Producent Gareth Neame uviedol, že novinkou chceli potešiť fanúšikov, ktorí sa podľa neho teraz budú mať čo tešiť. "Po veľmi náročnom roku, keď veľa z nás nemala kontakt s priateľmi a rodinou, je veľkou útechou myslieť na to, že sú pred nami lepšie časy a že už na Vianoce nás čaká stretnutie s milovanými postavami na Panstve Downton," citoval ho server BBC .

Seriál Panstvo Downton sa odohráva vo fiktívnom šľachtickom sídle a dej začína v roku 1912 správou o potopení Titanicu a postupuje do 20. rokov. Poslednú, šiestu sériu odvysielala britská televízia ITV na jeseň 2015. Seriál, ovenčený Zlatým glóbusom a cenami Emmy, sa objavil na obrazovkách 150 krajín vrátane Česka.

Viac o téme: Downton Abbey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu