Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Halle Berry vymenila počas karantény herectvo za učenie: Je to ako nočná mora!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Americká herečka Halle Berry (53) prezradila, ako zvláda domácu karanténu s deťmi. A ako priznala, nie je to vôbec jednoduché a bolo pre ňu "naozaj výzvou“, aby sa jej syn Maceo-Robert (6) dcéra Nahla (12) sústredili na školské povinnosti, keď sú doma.

Nový koronavírus zmenilživoty všetkým ľuďom na celom svete. Výnimkou nie sú ani slávne herecké osobnosti, ktoré museli vymeniť svoje tradičné povinnosti pri natáčaní za domácea prebrať aj rolu učiteľa. Jednou z nich je 53-ročná herečka a modelka Halle Berry, ktorá na vlastnej kožiokúsila, aké to je učiť deti. A ako priznala v televíznej reláciiEntertainment Tonight, "je to ako nočná mora".

Herečka,ktorá sa preslávila rolami vo filmoch Catwoman, John Wick 3 či Tiesňová linka, trávi počas obdobia sociálneho dištancovaniav dôsledku šírenia nového koronavírusu doma množstvo časuso svojimi dvoma deťmi. Jej 6-ročnýsynMaceo-Roberta 12-ročná dcéraNahla Arielajej dávajú zabrať, keďže Berry musela prebrať podobne ako množstvo ďalšíchrodičov úlohu učiteľa. Svojim deťom sa snaží vyvážiť bežný bezstarostný živots denným rozvrhnutím"školskej dochádzky" svojich detí.

Syn Maceo-Robert
Zobraziť galériu (2)
Syn Maceo-Robert  (Zdroj: Instagram/Halle Berry)

"Je to pre mňa akonočná mora," opísala učenie detíBerry.„Naozaj sa nič nenaučia a je to ťažké," dodala herečka s tým, že keď deti vidia 25 spolužiakov robiť nejakú vec, robia to tiež. „Doma to ale ďalších 25 ľudí nerobí. Takže ich prinútiť, aby sa sústredili uvedomujúci si,že sú doma, ale napriek tomu aj v škole, bolanaozaj výzva,“ dodala. Na druhej strane však skonštatovala, že čas s deťmi si užívaa všetok tento voľný čas s nimi sa snaží čo najlepšie využiť.

Viac o téme: Halle Berry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu