Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Prekvapivé slová Jakuba Prachařa: Priateľke navrhol ROZCHOD... Mala by zažiť niečo exkluzívnejšie!

Jakub Prachař Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

PRAHA - Po rozvode s Agátou Hanychovou (38) sa Jakub Prachař (40) dal dokopy s mladšou kolegyňou Sarou Sandevou (26). Dvojica spolu pracovala na detektívnom seriáli s názvom Dvojka na zabitie. Tam to medzi nimi zaiskrilo a odvtedy tvoria harmonický pár. O to väčším prekvapením sú Jakubove slová. Svojej priateľke vraj navrhol rozchod. Mala by vraj zažiť niečo exkluzívnejšie!

Jakub Prachař a Sara Sandeva sa zblížili počas natáčania detektívneho seriálu Dvojka na zabitie, v ktorom stvárnili kolegov. V tom čase mal herec o 15 kíl menej. „To sa vyplatilo. Zoznámil som sa so Sárou, od tej doby sa jej ospravedlňujem a stále jej hovorím, nech sa nebojí, že to bude zase ako kedysi,“ zahlásil porotca z jojkárskeho Talentu, ktorým tým narážal na svoju pribratú figúru.

„Nerozumiem tomu dodnes, na čo som ju zbalil,“ netají sa Jakub a dokonca jej vraj neraz navrhol, aby to celé ukončili. „A veľakrát som sa jej pýtal, či by nechcela zažiť niečo exkluzívnejšieho. Veľakrát som sa jej opýtal, ale ona hovorila, že ma miluje. Mňa to dojíma. Ale ja ju teda milujem za to, že ma vzala na milosť,“ dodal v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Jakub Prachař a Sara Sandeva v seriáli Dvojka na zabitie
Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař a Sara Sandeva v seriáli Dvojka na zabitie  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Jakub PrachařSara Sandeva
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu