Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jojka chystá ĎALŠIU SÉRIU Talentu: V šoku je aj porota... Minulá séria mala byť POSLEDNÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Česko Slovensko má talent zabáva divákov Jojky už od roku 2010. Práve vtedy televízia uviedla na svoje obrazovky prvú sériu. Minulý rok sa vyrábal jubilejný 10. ročník a hovorilo sa, že bude posledným. O to väčším šokom bola informácia, že na Kolibe pripravujú ďalšiu sériu... Prekvapená je aj porota!

Česko Slovensko má talent patrí k najdlhšie vysielaným televíznym projektom na Slovensku. Na obrazovkách televízie Joj zabáva divákov už od roku 2010. Minulý rok sa vyrábal jubilejný 10. ročník a v tom čase sa hovorilo, že bude aj posledným. Tak k nemu pristupovali účinkujúci aj štáb... 

Informácia o tom, že Jojka tento rok plánuje prísť s 11. ročníkom, tak mnohých prekvapila. Aj samotnú porotu. „Minulý rok sme si mysleli, že je to naposledy. Desiaty jubilejný ročník a dosť,“ priznal pre časopis Eurotelevízia porotca Jakub Prachař. Správa ho však príjemne prekvapila. 

Jojka chystá ĎALŠIU SÉRIU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„To, že pokračujeme, je pre mňa milé prekvapenie. Byť v porote tejto súťaže ma baví. Sedím, hovorím áno a nie, a dobre sa zabávam,“ zhodnotil Prachař, ktorý bol prvé štyri ročníky na pozícii moderátora šou. Ako informuje Mediaboom, rozhodnutie, že bude Talent nakoniec pokračovať, malo padnúť v priebehu vysielania jubilejnej série. 

No a v týchto chvíľach sa už televízia pripravuje na nakrúcanie 11. série. Kastingy prebehli ešte počas marca a v júni by malo dôjsť k samotnému nakrúcaniu projektu. 

Jojka chystá ĎALŠIU SÉRIU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu