Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalší BIZÁR v Talente: 67-ročná dôchodkyňa spravila na pódiu striptíz... Slávik bol znechutený!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zahodila ostych a oblečenie! Nie je žiadnym tajomstvom, že šou Česko Slovensko má talent je plná nielen nadaných ľudí, ale tiež svojských jedincov. K nim sa v tomto ročníku nepochybne zaradila aj 67-ročná pani Jarmila, ktorá porote chcela predviesť svoju ohybnosť a tanečné kreácie.

„Rada by som vám ukázala, že roky sú len číslo,” s týmito slovami a úsmevom na tvári predstúpila pred kamery jojkárskej šou 67-ročná Jarmila Nováková. Tá sa podľa vlastných slov venovala tancu 25 rokov. „Potom som mala pauzu a teraz už chodím len na diskotéky,” dodala vitálna blondínka, ktorá mnohým vyrazila dych. A to nielen slovami, ale najmä tým, čo na pódiu predvádzala...

Ďalší BIZÁR v Talente:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ďalší BIZÁR v Talente:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Pani Jarmila totiž pred porotu predstúpila v modrých šatách, ktoré zo seba v určitom momente začala vyzliekať. Nuž a napokon tam zostala tancovať oblečená len v plavkách. „Už dlho som nebol na diskotéke a evidentne som urobil chybu,” reagoval pri pohľade na jej vystúpenie Jakub Prachař.

„Prosím ťa, ja keď budem takto tancovať, tak ma zober už z javiska, dobre?” prihovorila sa mu Diana Mórová, v ktorej sa zrejme podobne, ako vo väčšine divákov, miešali rôzne pocity... „Jarmila, vy ste bola taká sympatická a teraz ste to úplne pokazila,” zaklincoval to moderátor David Gránský. 

Jaro Slávik pre tento druh "umenia" nemal žiadne pochopenie. Nad jeho hlavou sa totiž krátko po začatí jej vystúpenia objavilo obávané "Xko" a celý čas sa tváril znechutene a od pódia odvracal zrak. Ako vystúpenie svojskej pani Jarmilky okomentuje, si môžete pozrieť už dnes večer o 20:35 na Jojke. 

Ďalší BIZÁR v Talente:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu