Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

JOJka chystá ďalšiu sériu Talentu: Diváci sa OZVALI… TOTO už nie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Televízia v týchto dňoch oznámila, že sa na obrazovky chystajú vrátiť šou Česko Slovensko má talent, ktorá bude tento rok pokračovať už 11. sériou. JOJka oficiálne spustila možnosť prihlásiť sa na kasting, kde sa tak opäť predvedú ďalšie nové talenty. Lenže…

Vyzerá to tak, že divákom to akosi prestáva byť pochuti. 11 sezón s len krátkymi pauzami im už príde priveľa a privítali by dlhšiu pauzu, aby sa im šou úplne nezunovala. „Keby dáte aspoň rok-dva prestávku a namiesto toho prídete s niečím novým. Ja som bola veľkou fanúšičkou tejto šou, ale už som sa toho prejedla,“ napísala pani Iveta.

JOJka chystá ďalšiu sériu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Ja súhlasím, tiež by mi nevadilo, keby jeden rok talent nebol. Už to človeka tak nebaví,“ pridala sa ďalšia diskutujúca. Podľa komentárov na Facebooku divákom prekáža aj to, že v šou sa čoraz častejšie objavujú ľudia zo zahraničia a s talentom Slovenska a Česka tak zostáva trošku menej priestoru.

„Mali by ste to premenovať na zahraničie má talent.Postupujú hlavne len zahraniční a podľa mňa by takým ani nemali umožniť sa prihlásiť. A za mňa aj keby sa celá relácia zrušila, už je to otrepané,“ myslí si pani Patrícia. A čo vy? Tešíte sa na ďalšiu sériu Talentu alebo si tento ročník necháte ujsť?

JOJka chystá ďalšiu sériu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu