Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zaľúbenci z Markízy: Aha, veď títo dvaja spolu randia!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Markizácka novinka Dunaj, k vašim službám si získala slušnú fanúšikovskú základňu. Príležitosť účinkovať vo výpravnom dobovom seriáli dostali nielen obľúbení slovenskí umelci, ale aj začínajúce herecké tváre. Jednou z nich je aj Jakub Jablonský (28), ktorý v súkromí tvorí pár so svojou kolegyňou!

Seriál Dunaj, k vašim službám je na obrazovkách ešte len dva týždne, avšak divákov dokonale nadchol. Nechýbali ani poriadne emotívne momenty, keď napríklad mladí gardisti napadli majiteľku penzióna, ktorá je židovka. Surovo zaútočili aj na jej vnuka Davida. Toho stvárnil talentovaný herec Jakub Jablonský.  

Zaľúbenci z Markízy: Aha,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ten v rozhovore markiza.sk prezradil, že účinkovanie v tomto počine je pre neho splneným snom. „Táto doba má všeobecne fascinuje. História a dejiny sú moje hobby aj v súkromnom živote. Teraz sa tomu venujem o čosi viac, aby som pochopil reštrikcie a všetky udalosti, ktoré sa udiali v daných rokoch,” uviedol talentovaný herec. 

Zaujímavé je, že v seriáli Dunaj, k vašim službám účinkuje aj jeho frajerka. Je ňou Kristína Spáčová, ktorá v počine stvárnila klavíristku Martu Gruberovú. Tá hneď v prvej časti skočila z terasy obchodného domu a skončila v nemocnici. Nešťastnú udalosť prežila a ako avizujú tvorcovia už čoskoro v Dunaji zamieša kartami. 

Kristína Spáčová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Kristína Spáčová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Jakub JablonskýKristína Spáčova
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu