Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Let’s dance búra zábrany: Súťažiť bude táto NEVIDIACA CELEBRITA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Wau, tak toto asi absolútne nikto nečakal! Zoznam súťažiacich budúcej série Let's dance je takmer kompletný. A mnohí by si povedali, že najväčším prekvapením je to, že Markíze sa do tejto šou podarilo zlákať hviezdu svetového formátu - kubánskeho herca Maria Cimarra. Lenže, tento ročník nebude prelomovým len kvôli nemu. Prvýkrát v histórii totiž bude tancovať hviezda, ktorá je zdravotne znevýhodnená!

Markíza sa odvážila urobiť síce riskantný, no o to úctyhodnejší krok, ktorý môže zmeniť budúcnosť celého Let's dance. Tento rok si v celebritnej zostave zatancuje Henrieta Farkašová - vôbec najúspešnejšia slovenská paralympionička. Ak by ste náhodou nevedeli, o koho ide, táto úžasná žena je majsterka v lyžovaní. A to doslova. 

Napriek tomu, že Henrieta Farkašová je nevidiaca, s deviatimi titulmi paralympijskej šampiónky je najúspešnejšia slovenská športovkyňa z radov zdravotne znevýhodnených. Má aj 20 medailí zo svetových šampionátov, z toho 16 zlatých. V Pjongčangu 2018 sa ako prvá športovkyňa zo Slovenska stala najúspešnejšou účastníčkou hier.

Let’s dance búra zábrany:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

To, že tento rok sa podujala na obrovskú výzvu a zatancuje si v Let's dance, nám potvrdila aj televízia Markíza. „Výnimočnosť nadchádzajúceho ročníka Let´s Dance potvrdzuje aj fakt, že prvýkrát v histórii našej šou bude účinkovať osoba so zdravotným znevýhodnením. V zahraničí sú takíto účinkujúci už bežnou súčasťou a neraz dokázali zvíťaziť nad súpermi bez zdravotného hendikepu. Henrieta Farkašová je našou najúspešnejšou paralympioničkou a niekoľkonásobnou majsterkou sveta v alpskom lyžovaní. Sme naozaj radi, že sa postaví na náš parket a ukáže svoju neoblomnosť a talent.“ povedal nám Tadeáš Kurka, PR manažér šou Let's dance. 

Let’s dance búra zábrany:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia)

Zo zdroja zo zákulisia šou sme sa zároveň dozvedeli, že jej tanečným partnerom bude talentovaný Marek Klíč. Ten v predchádzajúcej sérii tancoval s Kristínou Svarinskou. Mladého fešáka síce čaká náročná úloha, no už teraz je jasné, že ich spoločné čísla budú o to emotívnejšie a výnimočnejšie. Tak čo, tešíte sa? 

Let’s dance búra zábrany:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu