Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Semifinále šou Česko Slovensko má talent: Je rozhodnuté... TOTO je kompletná FINÁLOVÁ ZOSTAVA!

Finálová zostava Česko Slovensko má talent je známa. Zobraziť galériu (5)
Finálová zostava Česko Slovensko má talent je známa. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jubilejný 10. ročník jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa blíži k svojmu koncu. Už budúci týždeň sa diváci dozvedia meno absolútneho víťaza. Ešte predtým však trebalo rozhodnúť o posledných 3 menách, ktoré o tento titul zabojujú vo veľkom finále. A je rozhodnuté... Toto je kompletná finálová zostava!

Na Telkáči sme už avizovali, že posledné dve epizódy 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent Jojka odvysiela v iný deň a v priamom prenose. V sobotu sa konalo semifinále, v ktorom sa rozhodovalo o posledných troch menách, ktoré postúpia do budúcotýždňového veľkého finále. 

Z castingových kôl postúpilo dokopy 5 vystúpení, ktoré od poroty a moderátorov dostali zlatý buzzer. Miestenku do posledného priameho prenosu získali Trial Boyz, Polia Babii, Duo Gemini, B- Unique Crew a Alex Rigó. No a o zvyšných troch, ktoré zostali voľné, rozhodli diváci svojim SMS hlasovaním. 

O postup do finále bojovalo dokopy 10 semifinalistov. Najviac však Slovákov presvedčili vystúpenia tanečnej skupiny Movement Studios a speváčky Nikoly Kusendovej. O treťom mieste mala medzi dvomi číslami rozhodnúť porota, no skončilo to 2:2.

Semifinále šou Česko Slovensko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)
Semifinále šou Česko Slovensko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Vtedy o postupe definitívne rozhodol počet SMS-iek. Viac ich prišlo operným speváčkam Opera trio a tie ako posledné doplnili konečnú zostavu finalistov. O tom, kto sa stane definitívnym víťazom 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent budú rozhodovať opäť diváci.

Semifinále šou Česko Slovensko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Finále odvysiela televízia Joj v sobotu o 20:35.

Semifinále šou Česko Slovensko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu