Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jojkársky Talent pred bránami FINÁLE: Mení vysielací čas… O 2 týždne ho nahradí V siedmom nebi!

Šou Česko Slovensko má talent o 2 týždne končí. Zobraziť galériu (3)
Šou Česko Slovensko má talent o 2 týždne končí. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jubilejný 10. ročník šou Česko Slovensko má talent sa blíži k svojmu koncu. Už o 2 týždne sa diváci dozvedia meno absolútneho víťaza. No televízia Joj plánuje v porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi zmenu a vráti sa ku konceptu spred rokov. Okrem veľkého finále sa totiž bude naživo vysielať aj semifinále!

Šou Česko Slovensko má talent za 12 rokov vysielania prešla výraznou zmenou konceptu. Kedysi sa okrem kastingových kôl vyberali postupne súťažiaci aj v semifinálových kolách, až sa zostavil výber konečných finalistov. V posledných ročníkoch však televízia obmedzila vysielanie na kastingy a finále.

Najnovšie sa však opäť trochu priblíži k pôvodnej forme spred rokov. Aj keď nie v takom rozsahu... Aktuálny výber súťažiacich z kastingových kôl sa totiž ešte stretne v životom semifinálovom kole, v ktorom o finalistoch budú rozhodovať priamo diváci svojim hlasovaním. 

Jojkársky Talent pred bránami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

O postup do finálového kola zabojuje v priamom prenose celkovo 10 úspešných súťažiacich z kastingov. A v samotnom finále sa potom stretne opäť 10 talentov - 5 z nich postúpilo do finále vďaka zlatému buzzeru a 5 postúpi na základe hlasovania divákov zo semifinále. 

A zmena nastane aj vo vysielacom čase posledných dvoch kôl. Ešte 2 kastingové kolá Jojka odvysiela v nedeľu, no semifinále a finále, ktoré prebehnú 19. a 26. novembra, už nasadí v sobotnom prime-time. 20. novembra už Talent v závere týždňa vystrieda rodinná šou V siedmom nebi.  

Jojkársky Talent pred bránami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu