Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jakub Prachař podobu s otcom nezaprie: Ale s jeho slávnym dedkom... FOTO Ako vajce vajcu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Archiv TV JOJ)

Gény rozhodne nezaprie. Obľúbený český herec a moderátor Jakub Prachař pred mesiacom zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je so svojím otcom, tiež hercom, Davidom Prachařom. No podoba so slávnym dedkom Ilja Prachařom, to je už iná káva!

​​Meno slávneho českého herca Ilju Prachařa (†81) sa slovenskému divákovi spája predovšetkým s večerníčkovým seriálom Krkonošské pohádky, v ktorom stvárnil negatívnu rolu nenásytného a sebeckého pána Trautenberka. Na konte však má viac než 160 filmových úloh, k čomu ešte treba prirátať televízne seriály či divadelné predstavenia.

Jeho syn David Prachař (61) šiel v jeho šľapajách a tiež sa stal hercom. A mladého Jakuba Prachařa (37), obľúbeného moderátora a taktiež herca, pozná na Slovensku každý najmä ako komika zo súťaže Československo má talent či aktuálne zo šou Zlatá maska.

Jakub Prachař vo filme LOVEnie (Zdroj: Photo © Bontonfilm)
Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař vo filme LOVEnie (Zdroj: Photo © Bontonfilm)  (Zdroj: Photo © Bontonfilm)

Prednedávnom sa nechal Jakub Prachař odfotiť s jeho otcom Davidom v dresoch futbalového klubu Slavie Praha, ku ktorému vášeň do nich vštepoval dedko Ilja už od malička. Aj kvôli tomu Jakub pridal k fotke popis "Ilja Prachař navždy", čím ukázal, že ho majú navždy v srdci. Český moderátor s pribúdajúcim vekom podobu s otcom jednoznačne nepoprie, čo inak povedané aj sám dodal k fotografii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No words just Geny nevychčiješ. Ilja Prachař Forever.

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar),

No podoba s jeho nebohým dedkom, legendárnym Iljom Prachařom, to je už iná káva. Keď bol Ilja v podobnom mladom veku ako Jakub, vyzeral takmer navlas rovnako. A môžeme povedať, že ani v hereckých šľapajách mu nerobí hanbu a keby žil, bol by na neho pyšný. Veď posúďte sami. 

Viac o téme: Jakub PrachařDavid Prachař
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu