Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalšie bábo na ceste: Herečka z La La Landu je tehotná! Emma Stone bruško na FOTO nezaprie

Emma Stone
Emma Stone (Zdroj: SITA/Vianney Le Caer/Invision/AP)

Zdá sa, že k prominentným mamičkám sa pridá ďalšia herečka. Podľa záberov zverejnených na sociálnych sieťach už Emma Stone bruško nezaprie. O jej tehotenstve sa špekuluje už dlhé mesiace a doteraz ho oficiálne nepotvrdila ona ani jej partner. Každopádne už fanúšikovia začali gratulovať vo veľkom.

Emma Stone našla svoje šťastie po boku jedného z režisérov nočnej šou Saturday Night Live Davea McCaryho. Napriek tomu, že si svoje súkromie chráni, bruško viac neskryje. Jediné, čo oficiálne oznámila, boli zásnuby. Utajená bola svadba aj tehotenstvo. 


Mohlo by vás zaujímať: Ryšavá kráska žiari šťastím! Emma Stone sa zasnúbila: FOTO Čo to má s prsteňom?


Emma Stone už bruško neschová

Fotky zverejnil denník Daily Mail. Jednoznačne na nich vidno, že Emma je v pokročilom štádiu tehotestva a bruško už viac neskryje. Herečka známa z množstva filmov a ocenená Oscarom za najlepšiu ženskú herečku v hlavnej úlohe za La La Land teraz prežíva jedno zo svojich najkrajších období. Kedy sa stane mamičkou, to zatiaľ nie je známe a Stone sa zrejme postará o to, aby aj to ostalo v tajnosti a vzácne chvíle prežila len s rodinou. 

Síce ako mladá si nemyslela, že sa vydá a bude mať deti, s príbudajúcim vekom sa menil aj jej názor. "Moja perspektíva ohľadom detí sa zmenila s pribúdajúcim vekom. Nikdy som deti nestrážila ani nič podobné. Ako tínedžerka som vždy hovorila, že sa nevydám a nikdy nebudem mať deti," povedala herečka pre Elle. "No potom som zostarla a dospela a povedala som si, naozaj sa chcem vydať a naozaj chcem mať deti," povedala. Ako 32-ročnej sa jej sen splnil. 

Súkromie si stráži - tajná svadba a tajné bábo

O jej tehotenstve sa šušká už od septembra, kedy ju paparazzi v priebehu niekoľkých týždňov odfotili niekoľkokrát vo voľnom oblečení. Nikdy to však nepotvrdila, rovnako, ako ani svoju svadbu. O tej sa takisto len špekulovalo, kým sa na jednej z fotiek na rukách oboch zaľubencov neobjavili prstienky. Jediná oficiálne potvrdená informácia boli zásnuby na Instagrame McCaryho.

O Emme je známe, že si svoje súkromie stráži naozaj dobre. Na sociálnej sieťach veľmi aktívna nie je a aj keď sme o jej vzťahovh čo to vedeli, nikdy nebola stredobodom škandálov. So svojím terajším manželom sa dala dokopy pred vyše štyroma rokmi. Spoznali sa ešte v decembri 2016, keď bola hosťom v SNL, kde jej terajší manžel pracoval, no randiť začali až o necelý rok neskôr. 

Jedinú oficiálnu informáciu o zásnubách zverejnili v decembri 2019. Emma sa pochválila prsteňom. Podľa informácií amerického bulváru sa tajná svadba konala v septembri a v tom čase už mala byť herečka tehotná. Zdroj pre magazín E! potvrdil, že Emma je tehotná a užíva si manželský život. Pridá sa tak do klubu hollywoodskych prvorodičiek. Gratulujeme!

Viac o téme: Emma StoneLa La Land
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu