Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Syna Juana a Normy v Skrytej vášni stvárnilo DIEVČA: FOTO... Aha, ako dnes vyzerá!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTI Televisión)

KOLUMBIA - Telenovelu Skrytá vášeň si pred 20 rokmi obľúbilo množstvo ľudí po celom svete. Aj to je dôvod, prečo sa seriál po takom čase dočkal svojho pokračovania. Momentálne si Slováci môžu na obrazovkách televízie Doma pripomenúť pôvodnu sériu... V tej sa Norme a Juanovi narodil synček Juan David. Málokto však vie, že chlapčeka stvárnilo dievča. A pozrite, ako vyrástlo do krásy!

Hoci sa Juan a Norma v Skrytej vášni stali rodičmi chlapčeka menom Juan David, stvárnilo ho dievča. Jeden z tvorcov obľúbenej telenovely vysvetlil, že spomedzi detí, ktoré sa zúčastnili kastingu, bolo skrátka najlepšie. Pohlavie preto nehralo úlohu. 

Syna Juana a Normy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTI Televisión)

Syna Juana a Normy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTI Televisión)

„Na kasting do úlohy syna Normy a Juana prišlo aj dievčatko, ktoré keď sme vyskúšali, bolo zo všetkých uchádzačov najlepšie, a tak sme ho obsadili za chlapca. V tomč ase ešte pred samotnou skúškou prišlo do kontaktu s hlavnými hrdinami a ihneď si padli do oka,“ vysvetlil. 

Chlapčeka svárnila Valeria García Méndez a v seriáli hrala od svojich 8 mesiacov. Išlo o jej úplne prvú, no zároveň aj poslednú hereckú úlohu. Po skončení natáčania sa už hraniu viac nevenovala. Napriek tomu má pomerne slušnú základňu "fanúšikov". Na sociálnej sieti Instagram ju sleduje viac ako 110 tisíc followerov. A pozrite, ako dnes vyzerá! 

 

 

Viac o téme: Skrytá vášeňValeria García Méndez
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu