Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Smutné priznanie hviezdy Zúfalých manželiek: Porucha príjmu potravy už v 7 rokoch!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Touchstone Television)

LOS ANGELES - Seriál Zúfalé manželky sa vysielal od roku 2004 do 2012. Jednu z postáv si tam zahrala aj mladá americká herečka Madison De La Garza (21), ktorá stvárnila adoptívnu dcéru Evy Londorie (48). Dievčatko malo v tom čase iba 6 rokov... No napriek tomu si na adresu svojej postavy musela prečítať nelichotivé komentáre. Tie spôsobili, že v tak mladom veku bojovala s poruchou príjmu potravy!

Mnohé rovesníčky mladej herečke Madison De La Garza určite v dobrom závideli, keď sa objavila v obľúbenom seriáli Zúfalé manželky. Sláva však mala drsné úskalia... Našli sa totiž komentujúci, ktorí neváhali hodnotiť postavu vtedy len 6-ročného dievčatka. Ich poznámky boli natoľko drsné, že sa to na jej detskej dušičke výrazne podpísalo. 

Smutné priznanie hviezdy Zúfalých
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Touchstone Television)

„Veľa šudí predstieralo, že má obavy o moje zdravie. Osobne si myslím, že to nebola pravda, že to bola len zástierka, aby sa mohli navážať do 6-ročného dieťaťa,“ prezradila herečka. Madison kritika trápila natoľko, že už ako 7-ročná začala hladovať, až si vypestovala poruchu príjmu potravy. „Písali veci, ako že chcú, aby som zomrela, kvôli tomu, ako vyzerám. Bolo to príšerné. Mala som len 7 alebo 8 rokov,“ popísala náročné detstvo.

V seriáli stvárnila jej adoptívnu mamu herečka Eva Longoria, ktorá jej vraj v tom období bola veľkou oporou. „Celý ten vtip v mojej postave spočíval v tom, že Eva bola tá krásna, štíhla modelka a ja, jej dcéra, som bola pravý opak. Myslím, že veľmi dobre vedela, že sa ma to nejakým spôsobom dotkne,“ podotkla po rokoch. 

 

 

Viac o téme: Zúfalé manželkyMadison De La Garza
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu