Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dokonale UTAJENÉ tehotenstvo aj pôrod: Z niekdajšej detskej hviezdy je už MAMA!

Mary-Kate a Ashley Olsenové Zobraziť galériu (3)
Mary-Kate a Ashley Olsenové (Zdroj: Warner Bros)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Médiami sa dnes šíri krásna správa. A to, že jedna z Olsenových dvojičiek, konkrétne Ashley (37), priviedla na svet svoje prvé dieťatko.

Miloval ich hádam každý! Reč je o Mary-Kate a Ashley Olsenových, ktoré účinkovali napríklad v obľúbenom seriáli Plný dom a svojho času boli tie najrozkošnejšie dvojičky šoubiznisu. 

Ako sa rokmi menili, z ich tváre mizol povestný úsmev, začali preferovať tmavé farby oblečenia a outfity, v ktorých vyzerali všelijako, len nie tak veselo, ako si ich všetci pamätali. Vzdali sa aj pôsobenia pred kamerami. Tam je v súčasnosti viac aktívna ich sestra Elizabeth. 

Obe Olsenky si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Avšak pozornosť mnohých je dnes upriamená na Ashley. Ako informoval portál tmz.com, pred pár mesiacmi sa stala mamičkou. Manželovi Louisovi Eisnerovi, za ktorého sa v tajnosti vydala v decembri 2022, totiž porodila synčeka, ktorému dali meno Otto. 

Zdroj z ich okolia, pre tmz.com uviedol, že novopečení rodičia sú z dieťatka veľmi nadšení. Zaujímavé je, že rovnako, ako v prípade svadby, tak aj teraz sa Ashley podarilo tehotenstvo a rovnako tak aj pôrod dieťatka dokonale utajiť. 

Ashley Olsen a Louis Eisner
Zobraziť galériu (3)
Ashley Olsen a Louis Eisner  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ashley Olsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu