Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ďalšia KRUTÁ RANA pre Sandru Bullock: Po smrti manžela vyšlo najavo ODPORNÉ KLAMSTVO!

Sandra Bullock Zobraziť galériu (2)
Sandra Bullock (Zdroj: SITA/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

LOS ANGELES - Prežíva veľmi náročné chvíle! Herečka Sandra Bullock (59) prišla pred pár dňami o svoju životnú lásku. Jej partner Bryan Randall (†57) prehral boj s ochorením ALS. Meno umelkyne sa v týchto dňoch spomína v médiách opäť. A to v súvislosti s poriadnym škandálom.

Strata milovaného muža nie je jedinou krutou ranou osudu, s ktorou sa slávna herečka musí v týchto dňoch vyrovnať. Bolestne ju zasiahlo aj šokujúce odhalenie, ktoré je svojím spôsobom späté s jej kariérou. 

Ako totiž v týchto dňoch vyšlo najavo, film Splnený sen, v ktorom Sandra Bullock stvárnila jednu z ústredných postáv a za ktorý získala prestížnu sošku Oscara, je vraj založený na klamstve. Počin je sfilmovaným príbehom športovca menom Michael Oher, ktorý bol hviezdou NFL a ako tínedžera si ho adoptovala rodina Tuohyovcov. 

Michael v týchto dňoch podal žiadosť o zrušenie opatrovníctva. Ako v súvislosti s tým vyšlo najavo, Sean a Leigh Anne Tuohy si ho mali adoptovať. Namiesto toho sa však stali jeho opatrovníkmi a nechali si milióny dolárov, ktoré on zarobil. 

Michael od svojich 11 rokov žil na ulici. Otec jeho kamaráta mu pomohol dostať sa do školy, kde sa začal prejavovať jeho futbalový talent. Spočiatku raz za čas prespával u Tuohyovcov, ktorí mu neskôr povedali, že ho milujú a plánujú si ho adoptovať. „Michael im uveril, bol poctený, že môže byť súčasťou skutočnej rodiny a úplne im dôveroval. Volal ich mama a otec," uvádza sa v žalobe, prostredníctvom ktorej chce športovec docieliť, aby už Tuohyovci neboli jeho opatrovníkmi. 

Ako vyšlo najavo, mladík namiesto papierov k adopcii podpísal podklady k opatrovníctvu svojej osoby. Tuohyovci tak mali moc rozhodovať o každom jeho kroku. V roku 2006 podpísali zmluvu na nakrúcanie filmu o jeho osude. Dojemný príbeh bol mimoriadne ziskový a Tuohyovci na tom krásne profitovali. 

Ďalšia KRUTÁ RANA pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

Ako zdroj z okolia Sandry Bullock pre Daily Mail uviedol, herečka je z toho veľmi smutná. „Hnevá ju, že taký úžasný príbeh, veľkolepý film a veľkolepé obdobie jej života bolo teraz poškvrnené. Do tohto filmu bolo vloženej veľa tvrdej práce a úsilia. Každý veril tomu, že je to pravda. Veľmi ju to rozrušilo,” uviedol. 

Viac o téme: Sandra BullockSplnený sen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu