Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Giuliana totálne VYTOČILA hospodára: Ani sa nerozlúčil… NAJMENEJ mincí v HISTÓRII Farmy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dnes večer nás na Farme čaká posledný duel, no a po ňom príde semifinále, ktoré je označované ako takzvaný "zlatý týždeň". Ešte predtým ale na statok prišiel hospodár Martin, ktorý skontroloval úlohy. Tie mala pod palcom posledná farmárka týždňa, ktorou sa stala Giuliana. No a... Nadšený z jej výsledkov teda rozhodne nebol!

Giulianine farmárčenie prebiehalo podľa očakávaní. Temperamentná tmavovláska mala "na saláme" a svojich kolegov do práce veľmi nehnala. A ak aj áno, mnohí jej dali pocítiť to, ako sa predtým správala ona. Všetko im musela niekoľkokrát opakovať, občas to odignorovali a tak to aj napokon dopadlo. A to aj napriek tomu, že ona sama pracovala pomerne dosť. Dokonca aj v noci a cez dážď. 

Lenže úlohy skrátka dokončené neboli. Veľký nápis Farma 254 sa Martinovi nepáčil, kolotoč nebol domaľovaný, kuchyňa takisto nie a nepáčila sa mu ani výždoba zvieracích príbytkov. Farmári nedokončili vtáčie búdky a časť hroznovej šťavy pre hospodára omylom vypil Tamás. 

Giuliana totálne VYTOČILA hospodára:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hospodár Martin bol absolútne rozčarovaný. „Aká práca, taká pláca," povedal Giuliane a do klobúku jej nasypal iba 5 mincí, čo je zároveň najmenej v celej histórii reality šou Farma. Súťažiaci neverili vlastným očiam. „Urobili ste prácu za 5 mincí. Džozi, ideme," povedal svojej fenke, vybral sa na odchod a farmárov ani neodzravil. 

„Je mi ľúto to, že keď Martin odchádzal, ani sa nerozlúčil. Bol taký úplne smutný z toho, To mi bolo ľúto, lebo taký dobrý vzťah sme mali a sme ho sklamali," skonštatoval nešťastný Fifo. „Džula... To si pi*u z nás robí, nie? On sa ešte vráti," dúfala Alex, no napokon sa dievčatá na celej situácii len zabávali a pripomínalo to smiech cez slzy. Nuž a v podstate im ani nič iné nezostávalo. 

Na druhej strane... Čakal niekto, že to dopadne inak? 

Giuliana totálne VYTOČILA hospodára:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaGiuliana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu