Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šou Pečie celé Slovensko má svoju VÍŤAZKU: Po vyhlásení verdiktu padla na zem a zadúšala sa od plaču!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Je dopečené aj dobojované! Druhá séria cukrárskej šou Pečie celé Slovensko sa skončila. V jej závere si zmerali svoje sily tri šikovná amatérske cukrárky, avšak víťazkou sa mohla stať len jedna z nich. Z triumfu sa napokon radovala sympaťáčka Lucka z Nových Zámkov, ktorú výhra neskutočne potešila.

Nedeľný večer sa na obrazovkách RTVS niesol v svadobnom duchu. Práve taká bola totiž téma finálového večera oblúbenej súťaže Pečie celé Slovensko. Do boja o titul Majsterka pekárka sa spomedzi všetkých súťažiacich prebojovali Janka, Lucka a Anči. 

V osobnej výzve sa museli popasovať s prípravou slaných košíčkov s plnkami a krémami. Technická výzva bola zameraná na obľúbený "punčák", ktorý museli cukrárky dozdobiť čipkou. Nuž, a v kreatívnej výzve  sa piekli trojposchodové svadobné torty.  

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Z víťazstva sa napokon radovala dvojnásobná mamina Lucia. Tá po oznámení verdiktu padla na kolená a od šťastia sa rozplakala. „Ja som po tom strašne túžila a ono sa to fakt stalo. Ja sa strašne teším. Ja revem, ale ja sa fakt teším,” poznamenala blondínka a popri tom vzlykala. „Kto miluje pečenie ako ja a títo ľudia, nech sa na to dá,” dodala Lucia

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Víťazom prvej série šou Pečie celé Slovensko je Miňo Macuľa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu