Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

V RTVS zrušili ďalšiu reláciu: Už majú NÁHRADU... Tak toto bude poriadna ŠOU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Prednedávnom sme na Tlekáči písali o tom, že potom, čo sa v RTVS rozhodli zrušiť šou 5 proti 5, dostala stopku aj ďalšia obľúbená relácia. Po 13-rokoch RTVS stiahlo šou Tajomstvo mojej kuchyne, ktorá sa po odchode Kamily Magálovej už netešila takej diváckej obľube, ako predtým...

Keď pred necelými dvomi rokmi RTVS oznámila, že v relácii Tajomstvo mojej kuchyne končí jej hlavná tvár - herečka Kamila Magálová, fanúšikovia pokračovaniu tohto formátu neveštili nič dobré. Populárnu umelkyňu vtedy nahradil spevák Robo Papp, ktorý varil po boku šéfkuchára Gaba Kocáka. Lenže táto dvojica sa veľmi neujala a po zhruba roku známy muzikant na obraze skončil.

Kocák sa síce na obrazovkách udržal, no Pappa potom v relácii prestriedali ďalšie známe tváre, ktoré sa menili v pravidelnom intervale po 4 týždňoch. Na obraze si teda diváci mohli užiť umelkyne ako Karin Haydu, Zdenka Studenková či Karína Brychtová, ktoré predviedli, že sú v súkromí skvelými gazdinkami. Avšak ani tento pokus sa veľmi neujal, no a RTVS aktuálne urobila nečakaný krok . Šou Tajomsto mojej kuchyne definitívne stopli. 

V RTVS zrušili ďalšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Podľa portálu mediaboom.sk však už má verejnoprávna televízia náhradu v podobe úplne inej kulinárskej relácie. Tá bude volať "Pravidlá mojej ženy" a na mieste experta medzi kuchármi sa v v tejto šou objaví šéfkuchár Peter Duranský, vôbec prvý Slovák, ktorý získal Michelinskú hviezdu.

A na čo sa teda diváci môžu tešiť? „Súťaž sa skladá z dvoch kôl, počas ktorých budú odhalené kuchárske zručnosti partneriek aj šikovnosť ich partnerov a súčasne diváci nahliadnu aj do fungovania rodín, manželstiev či partnerstiev, a budú môcť sledovať ich komunikáciu, zohratosť i drobné láskavé nezhody,“ uviedla RTVS.

V RTVS zrušili ďalšiu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: RTVSTajomstvo mojej kuchynePravidlá mojej ženy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu