Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

DVE známe ženy v šou Ruža pre Nevestu: O srdce ženícha sa pobije bývalá FARMÁRKA aj finalistka Superstar!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už v piatok 3. marca sa fanúšikovia romantických šou dočkajú štartu tej najúspešnejšej. Na obrazovky sa vráti legendárna Nevesta pre milionára, tentokrát ale so zmeneným názvom Ruža pre nevestu. Hlavným protagonistom je sexi podnikateľ Tomáš Tarr, no a pred pár dňami sme vám ukázali prvé dve ženy, ktoré zabojujú o jeho srdce. Teraz predstavujeme ďalšie dve a... NTie sú žiadnymi televíznymi nováčikmi!

Televízia Markíza už vo veľkom vysiela upútavky, prostredníctvom ktorých si nedočkaví diváci mohli okukať, aké ženy sa v šou objavia. A to aj napriek tomu, že oficiálne boli predstavené len prvé dve. Pozornými očiam divákov však neuniklo, že medzi vydajchtivými dámami sú v upútavke aj také, ktoré sa už v markizáckych šou objavili. 

Tou prvou je Beáta Rusnáková. Temperamentná tmavovláska, ktorá súťažila vo Farme 12. Tá mala podtitul "Mesto vs. Dedina", no a "Bejba" rozhodne patrila medzi vtedajších najvýraznejších súťažiacich. Servítku pred ústa si rozhodne nedávala, nebála sa ani otvorených konfliktov, no a tak sa dá očakávať, že v Turecku medzi osádkou ďalších žien rozhodne zamieša karty a nebude núdza ani o vyhrotenejšie situácie. 

DVE známe ženy v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Druhou známou ženou spomedzi účastníčkami Ruže pre nevestu je Virgínia Buberníková. Tá sa do povedomia verejnosti dostala ešte ako 18-ročná počas šou Superstar 2013. Virginia sa vtedy dostala do finálovej zostavy, no a potom čo vypadla, sa o nej dlho nevedelo.

Krásna tmavovláska potom výrazne schudla, začala sa venovať modelingu a v roku 2022 sa stala finalistkou Miss Universe. Sexi kráska bola v tom čase zadaná, už niekoľko mesiacov je ale single, no a teraz zabojuje o priazeň fešáka Tomáša Tarra. 

Tak čo myslíte, uspeje u neho práve jedna z týchto dvoch dám? 

DVE známe ženy v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)
DVE známe ženy v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš TarrVirginia Buberníková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu