Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kvetka Horváthová ukázala dcéru: Markizáčka má doma krásnu pubertiačku!

Kvetka Horváthová
Kvetka Horváthová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hrdá a pyšná mamina! V rodine Kvetky Horváthovej (46), ktorá je už roky neodmysliteľnou súčasťou markizáckej relácie Teleráno, sa v uplynulých dňoch oslavovalo. Dôvod bol ten, že moderátorkina milovaná dcéra Paulínka mala narodeniny. Čo poviete, podobá sa na svoju známu maminu?

Kým Kvetka Horváthová je už roky tvárou televízie Markíza, jej o 6 rokov mladšia sestra Lucia Barmošová háji farby konkurenčnej Jojky. Aktuálne sa ale na obrazovkách neobjavuje, keďže sa naplno venuje mamičkovským povinnostiam. V januári priviedla na svet svoje prvé dieťatko - dcérku, ktorej spolu s partnerom dali meno Dianka. 

Niet pochýb, že Horváthová svojej sestre s bábätkom pomáha. Sama na sociálnej sieti Instagram zverejnila už fotku s maličkým pokladom, i záber ako kočíkuje. 

 

Niet pochýb, že pri týchto aktivitách sa neraz vracia v spomienkach na momenty, keď sama mala doma malú princezničku. Z jej dcéry Paulínky je totiž už tínedžerka. V uplynunlých dňoch totiž oslávila 15. narodeniny a spoločne so slávnou maminou a ich štvornohým miláčikom pózovali pred objektívom Alex Handiakovej. 

 

 

Zatiaľ nevedno, či školáčka bude kráčať v šľapajach svojej maminy a tety, alebo zamieri do iných, než šoubiznisových vôd. Isté ale je, že sa by sa nestratila ani ako modelka. Čo poviete?

Sledujte Teleráno každý pracovný deň od 6:00 do 8:25 na Markíze. 

Viac o téme: Kvetka HorváthováTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu