Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Slovenská herečka zverejnila zábery zo zákulisia: Ukázala holého kolegu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Adam Bardy nepochybne patrí medzi najsexi slovenských hercov súčasnosti. Vídať ho môžeme v markizáckom seriáli Mama na prenájom, ktorý sa nakrúca aj v týchto dňoch. Z fešného svalnáča sú ale očividne namäkko nielen televízne diváčky, ale aj jeho herecké kolegyne. No, nečudo!

Herečka Monika Horváthová účinkovala napríklad v jojkárskom seriáli Nemocnica, či v markizáckom počine Klamstvo. Už čoskoro sa však bude objavovať v ďalšom úspešnom projekte. A to v dennom seriáli Mama na prenájom. Naznačovali to posledné odvysielané časti pred letnými prázdninami. 

Slovenská herečka zverejnila zábery
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Monika v počine stvárňuje zákonitú manželku doktora Tomana - Luciu, ktorá sa po rokoch vrátila. Spomínaného lekára stvárňuje práve Adam Bardy, na ktorého Horváthová pred pár dňami natrafila, keď prišla na nakrúcanie.  

„Oplatí sa chodiť okolo NADky. Nikdy neviete, kedy tu stretnete holého Bardyho,” napísala Monika komentár k záberom, ktoré urobila vo chvíli, keď sa Adam akurát prezliekal. Tomu, ako to už u neho býva zvykom, nechýbal široký úsmev na tvári. 

 

Slovenská herečka zverejnila zábery
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mama na prenájomAdam BardyMonika Hotváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu