Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zuzana Fialová hviezdou nového sitkomu: Wau! Vyzerá fantasticky

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zuzana Fialová už neraz dokázala, že jej sedia nielen vážne, ale i komické postavy. Naposledy sme ju mali možnosť vidieť v marizáckom seriáli Klamstvo ako nekompromisnú vyšetrovateľku. Už čoskoro sa na ňu môžete tešiť na obrazovkách konkurenčnej Jojky, kde sa predstaví v úplne inej podobe.

Už dnes popoludní predstaví Televízia Joj svoju jesennú vysielacu štruktúru na evente, kde sa bude hovoriť o pripravovaných novinkách, projektoch i seriáloch. O atmosféru a pikošky z akcie sa s vami podelíme na instagramovom profile soubizz_topky

Jednou z pripravovaných noviniek je aj sitkom s názvom Psychosimona.sk, v ktorom ústrednú postavu stvárňuje Zuzana Fialová. Tento počin je inšpirovaný dobou, ktorej dominuje nárast komunikácie cez sociálne siete a obdobím, kedy sme mnohí museli pracovať z domu.

Zuzana Fialová hviezdou nového
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Richard (Michal Isteník) je úspešný podnikateľ, ktorý vlastní prosperujúcu cestovnú kanceláriu. Jeho manželka Simona (Zuzana Fialová) je žena v domácnosti a po náhlych udalostiach je nútená oprášiť svoj diplom psychoterapeutky. Richard kvôli nešťastným udalostiam a zdravotnému stavu ostáva doma a Simona sa stáva živiteľkou rodiny. Neustále 24-hodinové spolužitie ako aj výmena úloh v česko-slovenskom manželstve prinesú mnohé úsmevné, ale aj menej úsmevné situácie, ktoré sa dvojici Isteník-Fialová darí zahrať s úžasnou nadsázkou.

Do deja vstupujú aj iné postavy prostredníctvom webkamery. Seriál je tak komorným dialógom dvoch excelentných hercov v pomerne malom, minimalistickom priestore obývačky a pracovne psychoterapeutky Simony.  

Ako prezrádzajú zábery zo sitkomu, Zuzana nás bude ohurovať nielen dokonale upravenou vizážou a šmrncovným účesom, ale aj zaujímavými outfitmi. Čo poviete, pristane jej to?

Zuzana Fialová hviezdou nového
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Zuzana Fialová hviezdou nového
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu