Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi nevydržal ani druhý vzťah… ROZCHOD s Marcelou!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Bol začiatok júna, keď vyšlo najavo, že Petrane a Tomášovi Tarrovi, ktorí sa dali dokopy vďaka šou Ruža pre nevestu, to nevyšlo a po niekoľkomesačnom vzťahu nasledoval rozchod. Krátko nato médiá zaplnili informácie o tom, že televízny ženích už nesmúti a dokopy sa dal s inou súťažiacou - Marcelou Dolniakovou. No a neubehli ani tri mesiace a verejnosť šokovala nečakaná novinka - Tomáš a Marcela sa rozišli!

V podstate už od samého začiatku vzťahu sa Tomáš a Marcela museli vysporiadavať s veľkým tlakom verejnosti. Ich vzťah bol pod drobnohľadom televíznych divákov, no a dvojica sa netajila tým, že neustála medializácia im príliš nevonia. Na pohode im zrejme nepridalo ani to, že prednedávnom sa k začiatku ich vzťahu začala bez servítky pred ústami vyjadrovať aj Tomášova ex - Petrana. 

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá tvrdila, že zaľúbenci si začali ešte počas toho, ako s Tomášom tvorila pár ona. Aj napriek tomu to vyzeralo tak, že televízny párik spolu drží a kritika verejnosti či bývalých neviest zo šou ich nerozhodí. Marcela si Tomáša vo veľkom zastávala, no a urobila tak aj pred pár dňami, keď vyšiel rozhovor, kde im Petrana obom naložila a pustila sa najmä do Tomáša. 

O to väčšie prekvapenie nastalo, keď tmavovláska v sobotu navečer zverejnila spoločný záber, prostredníctvom ktorého oznámila rozchod. „Ahojte, priatelia. Nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojim spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou, až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme," uviedla Marcela vo svojom vyjadrení. 

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Určite sa nevyhneme rôznej kritike, že sme to robili kvôli pozornosti, atď. Verte nám, že nie. 90% našeho vzťahu sme mali v súkromí a nestáli sme o pozornosť médií. Zvyšok z našeho vzťahu boli nami zodpovedané otázky od rôznych bulvárov atď. Vždy sme ale vedeli, akú časť vzťahu sme chceli mať verejnú. Preto ani dnes nebudem vysvetľovať dôvod, prečo sa naše cesty rozišli. Je to medzi nami a vieme, že to bude pre nás oboch takto lepšie," vysvetľuje ďalej. 

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Z toho, čo hovorí, je však zrejmé, že s Tomášom sa nemajú v pláne "okydávať" a riešiť ich nezhody verejne. „Rozišli sme sa s rešpektom a úctou jeden k druhému. Tomášovi ďakujem, za všetko, čo sme spolu zažili a navždy tu pre neho budem, pretože si ho vážim ako človeka. Ďakujeme vám všetkým, že ste nám tak veľmi fandili a podporovali náš vzťah. Niekedy to tak život nechce," dodala Marcela v príspevku, no a na jej slová zareagoval aj samotný Tomáš. 

„Ďakujeme za Vašu podporu, Marcela a ja ako písala sme sa rozišli s rešpektom a naďalej tu budeme jeden pre druhého v živote," odsúhlasil jej stanovisko televízny ženích, ktorý je tak druhýkrát v priebehu zopár mesiacov opäť raz single. 

KONIEC markizáckej lásky: Tarrovi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

 

Viac o téme: RozchodTomáš TarrMarcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu