Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pár z markizáckej Mamy sa ROZVÁDZA: TAKTO to oznámili!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je to tu! Už v pondelok sa diváci môžu tešiť na druhú sériu seriálu Mama na prenájom, ktorý si počas prvej sezóny získal tisícky verných fanúšikov. Finálová epizóda nás nechala v poriadnom napätí, no a je zrejmé, že dej bude ešte zamotanejší, ako doteraz...

Posledná epizóda prvej série mnohých zaskočila. Najkrajším momentom bola svadba seriálovej Beátky a "deda" Eda, no a počas ich veľkého dňa prišlo k nečakaným zvratom. Na veselici sa objavila Martinova právoplatná manželka Lucia, ktorá po rokoch videla svoju malú dcérku Hanku a na vlastné oči sa presvedčila, že ako mamu vníma niekoho úplne iného - Naďu. 

Je zrejmé, že obe Martinove ženy budú o dievčatko bojovať a nebude núdza ani o poriadnu drámu. No a aby toho nebolo málo, počas svadby došlo k rozuzleniu ďalších dvoch vzťahov.

Pár z markizáckej Mamy
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Boris a Lenka sa dali konečne dokopy, naopak doktor Milanko a jeho manželka - recepčná Monika - zistili, že ich vzťah nemá význam. Spoločne sa dohodli na tom, že sa rozídu. Televízia Markíza už vypustila prvú ukážku z premiérovej epizódy druhej série, no a tak sa môžete pozrieť na to, ako svoj rozchod oznámili svojim priateľom! 

Viac o téme: Mama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu