Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ODPORNÝ JULO z Dunaja: V seriáli SLIZKÝ, no v realite... Wau, fešák s VYMAKANÝM telom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ak patríte medzi fanúšikov projektu Dunaj, k vašim službám, jednou z postáv, ktorá vám určite zdvíha žalúdok, je protivný gardista Julo. V seriáli ho stvárňuje nadaný mladý herec Jakub Švec, no a určite vás neprekvapí, že v realite je úplne iný než na obrazovke...

Herca Jakuba Śveca môžte poznať z divadelných dosiek či viacerých televíznych projektov, doposiaľ najviac priestoru pred kamerou mu dala televízia Markíza. Zahral si v ich seriáli Červené pásky, objavil sa aj v Pánovi profesorovi, no do väčšieho povedomia verejnosti sa dostal práve vďaka seriálu Dunaj, k vašim službám.

ODPORNÝ JULO z Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A jeho postavu diváci vyslovene nenávidia. Jakub totiž stvárňuje arogantného a slizkého gardistu Jula, ktorý nenávidí židov, vyhľadáva konflikty a neváha udrieť ani bezbrannú ženu. V Dunaji tvoril pár s krásnou Kristínou, tá mu však dala zbohom práve kvôli jeho odpornej a agresívnej povahe. Lenže, ako to už býva, herecká úloha a realita sú čosi úplne iné. 

Jakub je v súkromí sympatický mladý muž, ktorý sa venuje športu a zjavne ho baví aj pózovanie pred fotoaparátom. A keďže sa v Dunaji objavuje len v gardistickej uniforme, nikoho by nenapadlo, čo sa pod ňou môže skrývať. Tým, že herec má rád fyzické aktivity a je fanúšikom lezenia, pod oblečením skrýva poriadne vymakané telo. A zjavne sa s ním celkom rád chváli, keďže na jeho profile na Instagrame nie je o polonahé fotografie núdza. No pozrite sa, dámy. To je ale fešák! 

ODPORNÝ JULO z Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.Š.)

ODPORNÝ JULO z Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.Š.)

Viac o téme: Dunaj k vašim službámJakub Švec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu