Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Markizácki diváci s NERVAMI v koncoch: TOTO sa už nedá... Prestávame pozerať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Druhá séria seriálu Mama na prenájom je už v plnom prúde a až doteraz sa zdalo, že absolútne naplnila divácke očakávanie. Lenže, fanúšikovia začali mať s dejovou linkou zásadný problém a niektorých situácia vytáča už natoľko, až sa vyhrážajú, že so sledovaním končia...

Obdobný problém mali diváci aj počas prvej série. Niektorí z nich totiž sledovali pôvodnú tureckú verziu, no a tak nejak tušili, ako sa bude dej vyvíjať. O to viac ich potom prekvapilo, že do príbehu zasiahol Šimon (herec Lukáš Dóza), ktorý poriadne zamiešal kartami a na istý čas rozvrátil napredujúci vzťah medzi Naďou a Martinom. V tom čase to totiž vyzeralo tak, že si k sebe konečne našli cestu a začnú tvoriť pár. 

Markizácki diváci s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Kvôli Nadinmu ex teda vznikli ďalšie komplikácie, ktoré sa naťahovali cez niekoľko epizód a Martinovi s Naďou zahatali cestu. No a niečo obdobné sa stalo aj teraz. Dvojica sa totiž zasnúbila, Naďa mala dokonca v pláne osvojiť si malú Hanku a na konci prvej série... Do deja vstúpila skutočná Lucia (Monika Horváthová). Tá mala prvotne v pláne akceptovať rozvod s Martinom a pokračovať vo vlastnom živote, zrazu si to však rozmyslela. 

Momentálne už neprejavuje záujem len o to, aby ju Hanka prijala ako skutočnú mamu, no zálusk má aj na Martina. A táto situácia sa, samozrejme, absolútne nepozdáva Nadi, ktorá sa začína cítiť čoraz horšie a neskrýva ani žiarlivosť. No a táto zápletka začala prekážať aj samotným seriálovým divákom, ktorí by boli radi, ak by tvorcovia scenáru dopriali Nadi a Martinovi aspoň chvíľku pokoja. 

Markizácki diváci s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„No a Oteckovia 2 sú na svete, ďalšia otrasná slovenská telenovela. Už sa to nedá pozerať," myslí si pani Iveta. „Myslela som si,že niektoré stupídne a nereálne telenovely nemôže v blbosti nič tromfnúť, ale mýlila som sa. Prekonali ich tí, čo píšu scenár na toto "veľdielo", hromží zasa istá Zlata. A niektorí diváci zašli ešte ďalej. 

Pod príspevkami k seriálu sa rovno vyhrážajú tým, že ho prestanú sledovať. „Ak chcú udržat sledovanosť, mali by už Luciu poslať do Afriky," odkázala tvorcom Alena. „Nehnevajte sa ale toto už nie je seriál... Asi začnem pozerať niečo iné," či „U nás sme to už sledovať prestali," odkazujú ďalší fanúšikovia televízie Markíza. A čo vy, súhlasíte s ich názorom a zápletka medzi Martinom, Luciou a Naďou vás odrádza alebo to vnímate práve naopak a tento dejový zvrat vás zaujal? 

Markizácki diváci s NERVAMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Mama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu