Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dokument o Beckhamovi rozjatril staré rany: Asi sa vyplatí zatĺkať

Victoria Beckham, David Beckham Zobraziť galériu (4)
Victoria Beckham, David Beckham (Zdroj: Instagram D. B.)

Keď uzrel svetlo sveta dlho očakávaný dokument s prostým názvom Beckham, najviac naň nečakal hlavný hrdina David Beckham (48) ani jeho manželka Victoria (49), ale jeho údajná milenka Rebecca Loosová (46). Takmer dvadsať rokov stará ľúbostná aféra opäť hýbe športovým svetom.

Rebecca Loosová tvrdí, že niekdajší kapitán anglickej reprezentácie sa v dokumente stavia do úlohy obete. Skutočnosť však vraj bola taká, že aj on si to užíval. Hoci je Loosová šťastne vydatá a má dvoch synov, teraz vytiahla pikantné detaily z minulosti! Sexuálne správy, ktoré si s Beckhamom vymieňala, ukazoval svojim kamarátom, ktorí sa tomu smiali. Rebecca sa však vtedy cítila výnimočne. V čase, keď Beckham prestúpil do Realu Madrid, sa ho Loosová ujala a pomohla mu zvyknúť si na španielsky životný štýl. Práve v hlavnom meste Španielska mala medzi nimi preskočiť iskra, hoci zo začiatku sa vraj iba držali za ruky v aute alebo sa na obede o seba obtierali nohami.

Dokument o Beckhamovi rozjatril
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram R. L. )

Loosová po rokoch tvrdí, že Beckham je skvelý milenec, ale že sa k nej zachoval hnusne. Robil si z nej posmech spolu s kamarátmi. Keď sa o tejto story dozvedela Victoria, mlčala. Prehovorila až po uvedení dokumentu, ale veľmi vyhýbavo: "Bolo to pre nás najťažšie obdobie v našom spoločnom živote. Pripadalo mi, že je proti nám celý svet.“ Ako reagoval David? „Úprimne, ani neviem, ako sme sa cez to všetko preniesli. Victoria je pre mňa všetkým. Vidieť ju emocionálne zranenú bolo neuveriteľne ťažké, ale sme bojovníci a v tom čase sme potrebovali bojovať jeden za druhého. Museli sme bojovať za našu rodinu.“ Ani to nepotvrdili, ani nevyvrátili. Beckham sa s Victoriou, bývalou členkou hudobného zoskupenia Spice Girls oženil 4. júla roku 1999. Na budúci rok teda spolu oslávia dvadsiate piate výročie. Napriek všetkému.

Dokument o Beckhamovi rozjatril
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D. B.)

Viac o téme: MilenkaDokumentVictoria BeckhamDavid BeckhamFutbal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu