Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Detaily o ROZCHODE Niki a Matúša: ZABLOKOVALA si ho a... Nie sme ani kamoši!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas tohtoročnej série Farmy vzniklo na statku niekoľko párikov. Nuž, ale ako to poznáme, nie všetky ustáli skúšku života v realite. V uplynulej 15. sérii to dali dokopy Sára a Timo, nádejne to vyzerá aj medzi Azrou a Denisom. To sa ale nedá povedať o vzťahu Niki a Matúša, ktorí oznámili rozchod rovno počas finále...

Kým Niki čakala na ďalšiu z finálových disciplín, moderátor Marek Fašiang Matúša vyspovedal. Zaujímalo ho, ako to medzi ním a temperamentnou tmavovláskou momentálne vyzerá. Z jeho odpovede bolo nad slnko jasné, že ich románik definitívne skončil. Matúš dokonca prezradil, že ho ukončil on a priznal, že to nebolo práve pekné.

Nad koncom ich vzťahu teda viselo mnoho otáznikov. No a o detailoch toho, čo sa medzi nimi stalo, prehovorili pre portál pluska.sk„S Matúšom už netvoríme pár, skúšali sme to pozliepať, no tým, že je tam veľká diaľka, to bolo náročné. Prišli sme na to, že sme odlišní ľudia a bola to farmárska láska, kde potrebujete mať niekoho, kto za vami stojí, aj keď on za mnou veľakrát skôr nestál. Ja som však za ním stála a držalo ma to nejako hore. Vzťah stroskotal, no nehnevám sa naňho, bol mi psychickou oporou a ďakujem mu,“ povedala pre spomínaný denník Niki. 

Detaily o ROZCHODE Niki
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Z jej slov, je zrejmé, že nešlo o práve príjemnú záležitosť a hoci mnohé páry zostanú fungovať aspoň v kamarátskej rovine, u nich k tomu nedošlo a úplne sa od seba odstrihli. „Je zablokovaný. Tento koniec inicioval Matúško s tým, že to tak necíti a necítil to ani na Farme. Samozrejme, dotklo sa ma to, lebo som sa snažila, ale ak tam nie sú city, srdce neoklamete,“ uviedla Niki, no a po nej sa k celej veci vyjadril aj Matúš. 

A jeho slová ju zrejme zabolia ešte viac. Priznal, že náklonnosť k Niki u neho vyprchala už počas Farmy. „Necítil som to už ani na Farme veľmi, no chcel som tomu dať šancu vonku, nakoniec to nejak zlyhalo. Momentálne nie sme ani kamoši.“ vyhlásil bez servítky pred ústami Matúš, ktorého na statku považovali za najväčšieho srdciara. 

Detaily o ROZCHODE Niki
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: NikiMatúšRozchodFarma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu