Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Premiéra seriálovej novinky: Štýlová Kronerová, Zábranskej ex s mladučkou ryšavkou!

Zuzana Kronerová a Jiří Dvořák s dcérou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kronerová a Jiří Dvořák s dcérou. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Diváci sa majú na čo tešiť! Televízia Joj v spolupráci s Televíziou Prima prinášajú seriálovú novinku s názvom Vytoč môjho agenta. Pred pár dňami sa v susedných Čechách konala slávnostná premiéra za účasti tvorcov a protagonistov. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo!

Medzinárodnými cenami ovenčený populárny seriál Call my agent má česko-slovenskú verziu! Adaptáciu úspešnej francúzskej série v lete nakrútili dve televízne skupiny pre svoje TV stanice. Seriál je dotupný na JOJ play a už čoskoro si ho diváci budú môcť vychtunať aj na televíznych obrazovkách. 

„Vo Francúzsku je Call My Agent nedostihnuteľným hitom, pozbieral množstvo prestížnych ocenení a jeho kvalitu dokladá aj skutočnosť, že aktuálne sa seriál s pôvodným francúzskym názvom Dix Pour Cent adaptuje do dvadsiatich krajín sveta. Každá krajina zohľadňuje vlastné reálie. Rovnako tak tomu je aj v prípade našej česko-slovenskej adaptácie, do ktorej sa nám podarilo získať najlepších, ale aj najvyťaženejších českých a slovenských hercov súčasnosti,“ hovorí o seriáli výrobná riaditeľka skupiny Prima Lucia Kršáková.

Česko-slovenská adaptácia Vytoč môjho agenta stojí na rovnakých základoch ako jeho francúzska predloha: špičkovej réžii, brilantnom hereckom obsadení a perfektnom scenári. „Poznám filmové prostredie a hercov z trochu inej strany ako bežný divák, a o to viac sa mi páči koncept, v ktorom sa o ľudské skúsenosti zo zákulisia môžem podeliť. Vytoč môjho agenta dáva divákovi možnosť zažiť hercov nielen ako charakterné postavy, ale ako krehkých a často veľmi rozporuplných a emotívnych ľudí. K hercom sa dostávame z inej strany cez kastingovú agentúru, kde ešte nestoja pred kamerou alebo v žiare reflektorov, ale kde bojujú o prácu a musia riešiť zložité umelecké, ale hlavne ľudské situácie, blízke každému z nás,“ hovorí Alice Nellis, ktorá stojí za dramaturgickým konceptom česko-slovenskej adaptácie.

Premiéra seriálovej novinky: Štýlová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FTV Prima)

Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V tej je každý deň plný pracovných i ľudských nástrah. 

Hlavné úlohy agentov Jiřího, Mariana, Andrey a Yvety získali Krištof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová. „Hrám Mariána, jedného zo štvorice agentov kastingovej agentúry Stein. Je to ambiciózny muž, schopný a skúsený. V agentúre je dlho, a tak má medzi ostatnými lepšie postavenie. Pred kolegami skrýva tajomstvo a robí všetko pre to, aby sa neprezradilo. Lenže všetky okolnosti hrajú proti nemu a on má čo robiť, aby svoje tajomstvo udržal,“ povedal o svojej postave Tomáš Maštalír.

Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú samy seba. V jednotlivých epizódach sa predstavia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj a Bolek Polívka. 

Pred pár dňami sa v Prahe konala slávnostná premiéra za učasti tvorcov, hercov a celebritných hostí. 

Galéria: Takto to vyzeralo na premiére seriálu Vytoč môjho agenta

Zuzana Kronerová zaujala netradičným sakom a štýlovými okuliarmi. Počas večera mala skvelú náladu a rozdávala úsmevy na všetky strany. 

Premiéra seriálovej novinky: Štýlová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FTV Prima)

Premiéra seriálovej novinky: Štýlová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FTV Prima)

Na seriálovú novinku bol zvedavý aj český herec Jiří Dvořák. Ten je viacerým Slovákom známy aj ako bývalý priateľ slovenskej moderátorky a herečky Martiny Zábranskej. Spoločnosť mu robila jeho 22-ročná dcéra Anna. 

Premiéra seriálovej novinky: Štýlová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FTV Prima)

 

Viac o téme: Vytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu