Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nový MILÁČIK divákov Let's dance: VIDEO Markizácky moderátor to ODPÁLIL... Nový Koleník?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tretie kolo markizáckeho Let's dance bolo výnimočné rovno po niekoľkých stránkach. O najväčšie prekvapenie sa ale rozhodne postaral moderátor Vratko Sirági, ktorý v tanečnej šou nahradil speváčku Máriu Čírovú. Tá musela odstúpiť pre zdravotné problémy, keďže sa počas tréningov zranila a do Let's dance sa pre dlhšiu liečbu už vrátiť nemôže. A markizácky fešák, ktorý za ňu nastúpil, sa okamžite zaradil medzi najväčších favoritov!

„Ako náhradný pár sa namiesto Márie Čírovej a Jorisa Yacouba zajtra na parket postavia moderátor Vratko Sirági s tanečnicou Annou Riebauerovou. Ako náhradníci budú mať imunitu a postupujú do štvrtého kola. Vratkovi a jeho tanečnej partnerke držíme palce,“ oznámila koncom týždňa televízia Markíza. 

A dnes už sa vie, že Vratko s jeho partnerkou mali na nácvik len zopár dní. Pred divákov a kamery sa vo filmovom kole postavili s k hubou k filmu Magic Mike, zatancovali si na pieseň It's raining man od Geri Halliwell. A ľudia v sále začali takmer okamžite šalieť, pričom obrovské chvály si dvojica vyslúžila aj od samotných porotcov. 

Štart Vratka a Anny teda dopadol absolútne na výbornú, moderátora dokonca označili za "žraloka", ktorý v rybníku Let's dance poriadne rozčerí vody a hoci nemohol byť počas tohto kola bodovaný, jednoznačne sa zaradil medzi najväčších favoritov celej šou. 

A aké pocity má po prvom kole on sám? „Včerajší večer bol pre mňa jeden z najintenzívnejších zážitkov v mojom živote. Spolu s mojou tanečnou partnerkou Aničkou sme mali veľký rešpekt pre tým, ako to celé vypáli. Nastúpiť do takto brutálne rozbehnutného vlaku bola pre nás oboch veľká výzva," povedal Vratko pre Telkáč. 

Nový MILÁČIK divákov Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Mali sme 4 dni na prípravu našej prvej choreografie a úradoval samozrejme aj stres z pocitu postaviť sa naživo pred kamery tak sledovanej šou. Obidvaja sme si ale povedali, že si to ideme v prvom rade užiť. Obaja milujeme tanec a teším sa, že sme si sadli aj povahovo. Mám z toho obrovskú radosť a teším sa na to, čo nás čaká v ďalšom kole," dodal talentovaný fešák, na ktorého tanečné výkony sa už teraz tešia tisícky nadšených divákov. 

Nový MILÁČIK divákov Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nový MILÁČIK divákov Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's danceVratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu