Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Syn legendárnej Esmeraldy má Downov syndróm: Krásne FOTO a silný ODKAZ!

(Zdroj: Televisa S.A. de C.V.)

MEXICO - Leticia Calderón, ktorá sa aj do sŕdc mnohých Slovákov vryla ako predstaviteľka krásnej Esmeraldy, oslávi v lete 55. narodeniny. Herečka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu a z jej tváre nikdy neschádza úsmev. Nedávno sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkami, na ktorých pózuje spoločne so svojim milovaným synom Lucianom (19).

Leticia Calderón v láske príliš veľa šťastia nemala. Za sebou má dve nevydarené manželstva. Jej druhým mužom bol advokát Juan Collado, za ktorého bola vydatá v priebehu rokov 2002-2010. Z tohto zväzku má aj svojich dvoch milovaných synov. 

Nie je tajomstvom, že 19-ročný Luciano má Downov syndróm. Slávna herečka na sociálnych sieťach bežne zverejňuje ich spoločné fotografie. Urobila tak aj v uplynulých dňoch a pridala aj krásny komentár. 

„Láska. Prišiel si na túto zem, aby si ma naučil, že skutočne dôležité je usmievať sa a žiť bez strachu. Kiežby všetky rodiny mali takého syna ako si ty. Boli by šťastné a tento svet by bol lepší. Milujem ťa,” vyznala sa slávna herečka, ktorej fanúšikovia pod príspevkom nechali krásne komentáre plné podpory.   

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie fotky. 

 

Viac o téme: EsmeraldaLeticia Calderón
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu