Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fanúšikovia telenoviel v smútku: Zomrela hviezda legendárnej Esmeraldy!

(Zdroj: Televisa S.A. de C.V.)

MEXICO CITY - V 90. rokoch ovládli podvečerné vysielanie slovenských televízií juhoamerické telenovely. Jednou z nich bola aj Esmeralda. Fanúšikov tohto počinu však tento víkend zasiahla mimoriadne smutná správa - v sobotu 11. marca zomrel vo veku 98 rokov mexický herec Ignacio López Tarso, ktorý v seriáli stvárnil verného spoločníka slepej Esmeraldy.

Herec bol v posledných týždňoch hospitalizovaný v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc a črevnou chrípkou. Zomrel vo veku 98 rokov v sobotu 11. marca v Mexico City.

„Nebo získalo veľkú hviezdu. Stratili sme veľkého herca, skvelého človeka, spoločníka, otca, dedka, priateľa. Navždy budem spomínať na dlhé hodiny rozhovorov a smiechu. Môj Melessio, budeš mi veľmi chýbať. Tvoja malá kráľovná,“ vyjadrila sa k jeho skonu predstaviteľka Esmeraldy, herečka Leticia Calderón.

Smrť mexického velikána zasiahla aj Maria Cimarra, ktorý si s ním zahral v seriáli More lásky. „Som Ignacio López Tarzo, vždy budem vďačný za to, že som mal tú česť mať na javicku takého kolegu, ako ste vy,“ napísal ku kolegovmu skonu aktuálny finalista markizáckeho Let's Dance.

Ignacio López Tarso bol jedným z najznámejších mexických hercov, hral vo viac ako päťdesiatich filmoch. Česť jeho pamiatke. 

 

Viac o téme: EsmeraldaIgnacio López Tarso
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu