Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hviezda telenovely Esmeralda po 25 rokoch: Takto DNES vyzerá... Život sa s ňou nemaznal!

(Zdroj: Televisa S.A. de C.V.)

MEXIKO - Mexičanka Leticia Calderón (55) hrala v mnohých filmoch a telenovelách. Celosvetovú slávu jej však priniesla až postava Esmeraldy. Rekordy sledovanosti počin lámal aj na Slovensku a v susedných Čechách. No napriek tomu, že na pracovnú sféru sa kráska s uhrančivým pohľadom sťažovať nemohla, v súkromí to už také ideálne nemala. Narodil sa jej totiž postihnutý syn.

Hoci si Leticia Calderón postavou Esmeraldy vyslúžila celosvetovú slávu, pôvodne úlohu prijať ani nechcela. V tom čase totiž dokončila inú telenovelu, v ktorej musela po celý čas nosiť ťažkú parochňu na hlave, navyše sa chcela vydávať. Nakoniec si to však rozmyslela... A urobila dobre. 

Veď napriek tomu, že si predtým aj potom zahrala v množstve počinov, Esmeralda zostáva jej najslávnejšou úlohou. Ako však býva zvykom, veľká sláva a bohatstvo ešte nezaručujú aj šťastný život. Po roku 2000 sa Leticia z verejného života stiahla kvôli osobným dôvodom. 

Narodil sa jej totiž syn s Downovym syndrómom. A ako vidno z jej profilu na sociálnej sieti Instagram, dodnes s ním aj s druhým synom Carlom trávi každú voľnu chvíľu. A pozrite ako vyzerá - hoci tento rok oslávi už svoje 56. narodeniny, jej typický uhrančivý pohľad jej zostal. 

 

 

Viac o téme: EsmeraldaLeticia Calderón
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu