Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovská zmena hercov z Keď budeš moja: Diega je šedivý DEDUŠKO... FOTO Sexi Palomu by už nezbalil!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Avant Venture Distribution, Television Azteca)

MEXIKO - Telenovela Keď budeš moja v roku 2002 vyvolala obrovské vášne, k televíznej obrazovke prilákala státisíce divákov a až do dnešného dňa patrí medzi tie historicky najúspešnejšie. Teda aspoň u nás na Slovensku. Príbeh o chudobnej zberačke kávových zŕn a bohatom majitieľovi plantáží Markíza občas ešte stále v repríze vysiela, avšak od premiéry seriálu ubehlo už 20 rokov. A vidieť to aj na hlavných protagonistoch!

Herečka Silvia Navarro, ktorá stvárnila nádhernú a temperamentnú Palomu, pred dvomi mesiacmi oslávila 44. narodeniny. Po úspechu, ktorý zožala v Keď budeš moja, si zahrala ešte v mnohých telenovelách a ich hviezdou je prakticky až dodnes.

Obrovská zmena hercov z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Avant Venture Distribution, Television Azteca)

Cudzie jej nie je ani pózovanie pred objektívmi fotoaparátov, keďže je o ňu stále veľký záujem. V súkromí sa teší zo syna Leona, ktorý má 7 rokov. No a čo sa týka jej výzoru, zub času ju akoby takmer nezasiahol. Herečka vyzerá stále krásne a mladícky. 

 

O mladistvom výzore sa ale nedá hovoriť pri hercovi Sergiovi Basañezovi, ktorý má aktuálne 52-rokov. Mimochodom, s Palomou si zahral eštte v nejakých tých ďalších telenovelách, svojho času tvorili pár aj v súkromí.

Avšak po tých rokoch by ju už asi len tak ľahko nezbalil. Na rozdiel od svojej hereckej kolegyne, na ňom sa veru vek poriadne odrazil a jeho najvýraznejšou črtou sú úplne prešedivelé vlasy...

Viac o téme: Keď budeš mojaDiegoPaloma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu