Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

ŤAŽKÝ OSUD hviezdy seriálu Ženatý so záväzkami: SKLERÓZA MULTIPLEX... Bolo to, akoby ma zrazil nákladiak!

Christina Applegate má sklerózu multiplex. Zobraziť galériu (3)
Christina Applegate má sklerózu multiplex. (Zdroj: profimedia)

LOS ANGELES - Hviezda seriálu Ženatý so záväzkami, Christina Applegate (50), pred časom verejne odhalila, že bojuje so sklerózou multiplex. Choroba jej poriadne strpčuje život - nielen, že má problémy s chôdzou a musí sa podopierať paličkou, no kvôli diagnóze pribrala aj 20 kíl. Teraz sa rozrozprávala o tom, čo sa dialo, než lekári zistili, čo jej je!

Netlix aktuálne vysiela poslednú sériu seriálu Dead to Me, v ktorom herečka Christina Applegate stvárňuje postavu Jen Harding. No ako priznala, jej natáčanie sprevádzali obrovské problémy. Krátko pred začiatkom výroby sa jej totiž objavili prvé symptómy zákernej diagnózy. 

„Prvé príznaky som začala mať v januári 2021 - veľmi malé, ktoré by ste ľahko prehliadli. No tesne predtým, ako sme začali natáčať (v máji 2021), to už bolo také, akoby ma zrazilo nákladné auto a nevedela som, čo sa deje,“ vyjadrila sa Applegate. 

Bolo to vraj veľmi desivé, pretože pociťovala, že telo, ktoré dobre poznala, viac nebolo jej. „Že mám sklerózu multiplex som zistila v pondelok, keď sme natáčali. Prišla som domov a doktor povedal: "Potrebujem si s tebou zavolať." A ja som už cítila, že to nebude dobrá správa. Bolo to nanič, nebudem klamať,“ prezradila ďalej herečka. 

ŤAŽKÝ OSUD hviezdy seriálu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Po určení jej diagnózy filmári na 5 mesiacov prerušili natáčanie seriálu, aby Applegate mohla spracovať túto správu a začať s liečbou. „Neexistuje spôsob, ako spracovať fakt, že máte celoživotné degeneratívne ochorenie,“ povedala otvorene Christina s tým, že stále je v procese smútku. 

Za to, že seriál napokon dokončila, vraj vďačí kolegyni Linde Cardellini a výkonnej producentke Liz Feldman. Dostala však možnosť svoje pôsobenie v počine ukončiť. „Povedala som si: "Nie, musím to dokončiť pre seba. Musím povedať svoj príbeh. A urobím všetko, čo bude v mojich silách, len budem potrebovať vašu pomoc,“ priznala s tým, že neraz musela oznámiť, že nezvládne prísť na natáčanie. 

Či bude schopná ešte niekedy plnohodnotne hrať, nateraz nie je jasné. „Dúfam, že to nebola moja labutia pieseň. Ale ak áno, som šťastná, ež to bolo s ňou (kolegyňou Lindou Cardellini, pozn.red.),“ dodala Applegate. 

ŤAŽKÝ OSUD hviezdy seriálu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Christina ApplegateŽenatý so záväzkami
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu