Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ján Ďurovčík má doma SEXI MANŽELKU: Barbora UKÁZALA TELO... Wau, to čo má pod tričkom?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je to šťastný muž! Porotca z Let's dance Ján Ďurovčík (52) je už štyri roky ženatý s herečkou Barborou, ktorú v lete 2019 "premenoval" a z Hlinkovej sa stala Ďurovčíkovou. O rok neskôr už nosila pod srdcom bábätko a v septembri 2020 sa z dvojice stali pyšní rodičia malého Janka. Lenže, Barbora rozhodne nie je "iba" mamička a manželka, ale aj talentovaná a krásna žena!

Barbora sa okrem materských a domácich povinností aktívne venuje divadlu a hrá rovno v niekoľkých inscenáciách. Svoj talent už mnohokrát predviedla v takej miere, že si o nej nik nemôže povedať, že sa k výraznejším divadelným úlohám dostala "protekčne" cez svojho manžela. 

Ján Ďurovčík má doma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

A okrem toho, že je mladá mamička šikovná herečka, speváčka a tanečnica, jej vášňou je i šport. Útla brunetka na to možno na prvý pohľad nevyzerá, no pod slušným oblečením nosí vymakané telo, ktoré už niekoľkokrát predviedla v športovom oblečení či divadelných kostýmoch. 

A aj teraz na svohom Instagrame zverejnila fotografiu, z ktorej mnohým padne sánka a svedčia o tom aj prekvapené komentáre od jej sledovateľov. Pozrite sa, aké má vymakané bruško... Wau, to je ale telo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Ďurovčíková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu