Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Do jojkárskej Nemocnice pribudne ZNÁMA HEREČKA: S prijatím ponuky VÁHALA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Do obľúbeného jojkárskeho seriálu Nemocnica vstupuje nová postava. Ako informuje televízia Joj, už zajtra do projektu pribudne herečka Dominika Morávková, ktorú Slováci môžu poznať aj ako bývalú speváčku zo skupiny S hudbou vesmírnou. Plavovláska však s prijatím ponuky váhala!

Hoci Dominika Morávková zahviezdila už v jojkárskom seriáli Divoké kone, do povedomia Slovákov sa zapísala predovšetkým vďaka hudobnej skupine S hudbou vesmírnou. S kolegami z kapely neskôr moderovala aj projekt verejnoprávnej RTVS Zem spieva. 

Posledné roky sa však viac ako práci, venovala svojej rodine. Pauzu si dala od hrania a odišla aj z kapely. Je totiž mamou dvoch detí - pred tromi rokmi k dcérke Amálke, pribudol chlapček, ktorému s manželom Jankom dali meno Damián Hugo. 

Do jojkárskej Nemocnice pribudne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

A Dominika sa z materskej dovolenky vracia rovno na pľac. Televízia Joj informovala, že už zajtra rozšíri rady hercov v obľúbenom seriáli Nemocnica. Stvárni gynekologičku a genetičku Hanu Turčanovú. Herečka však s prijatím ponuky váhala.

 „Váhala som, či vstúpiť do dlhodobého projektu, nečakala osm to, ale nakoniec som rada. Mám za sebou prvé natáčacie dni, je tam veľmi príjemný kolektív, za ktorý som vďačná. Je tam naozaj dobrá nálada a snaha robiť kvalitnú prácu. Som rada, že som na nejaký čas súčasťou tohto projketu a myslím, že sa môžem na ňom veľa naučiť,“ pochvaľuje si nakoniec Dominika. 

Do jojkárskej Nemocnice pribudne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jej prvotné obavy zrejme súviseli s faktom, že si nevedela úplne predstaviť, ako bude natáčanie popri deťoch zvládať. „Amálka bude mať 7 a Hugo mal 3 roky. Pracujem hlavne v čase, keď odveziem Amálku do školy a Huga do škôlky. Keď sa nám s manželom niečo kryje, pomáhajú nám starí rodičia. Teším sa, že sú ateliéri na Kolibe, aspoň môžem v dlhšej pauze vybehnúť do lesa, kde rada chodím načerpať energiu,“ dodala Morávková. 

Seriál Nemocnica môžete sledovať každý utorok a štvrtok o 20:35 na Jojke!

Do jojkárskej Nemocnice pribudne
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Dominika Morávková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu