Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

PRASKLO PRÍSNE STRÁŽENÉ TAJOMSTVO! Legendárny Gérard Depardieu (74) má mladú frajerku z Česka

Gérard Depardieu
Gérard Depardieu (Zdroj: SITA/AP Photo/Musa Sadulayev)

PRAHA - Očarila ho nielen Česká republika, ale hlavne jedna Češka! Slávny herec Gérard Depardieu (74) patrí medzi velikánov, ktorých netreba veľmi predstavovať. Keď si v uplynulých dňoch užíval pobyt u našich západných susedov, bol stredobodom pozornosti kdekoľvek sa zjavil. A po jeho boku nikdy nechýbala jedna výrazne mladšia dáma...

Ako informuje blesk.cz, vzťah medzi dvojicou je viac, než len priateľský. „Žijú spolu už niekoľko rokov a u nás v dedine o tom každý vie. Je to také prísne strážené tajomstvo,” prezradila pre spomínaný portál istá pani z valašskej obce, odkiaľ hercova partnera pochádza. „Keď ho sem niekedy privezie, tak sa všetci boja vytiahnuť telefón, aby náhodou nevyvolali podozrenie, že si ich fotia,” dodala.    

Počas uplynulého týždňa si dvojica vychutnávala putovanie po moravských vínnych pivniciach a Mikulove. V hoteli, kde bol herec ubytovaný, netušili, akého vzácneho hosťa budú mať. „Tá dáma, ktorá ho sprevádzala nás veľmi prosila, nech jeho návštevu udržíme v tajnosti,” poznamenala recepčná s tým, že herec nemal žiadne špeciálne želanie a správal sa ako bežný hosť. 

Z Moravy sa dvojica presunula do Prahy, kde ich nafotil bulvárny fotograf. FOTO nájdete TU!

Viac o téme: Gérard Depardieu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu