Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

“Intímnosti” Jablonského a Lenčešovej z Let’s Dance: Dvojica sa vyjadrila… Tanečnica je ZADANÁ!

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Cez víkend Slovensko obleteli fotky hviezdy Dunaja Jakuba Jablonského (29) a jeho tanečnej partnerky Elišky Lenčesovej (25). Zábery z auta, na ktorých boli v objatí, vyvolali špekulácie, či sa medzi čerstvo rozídeným hercom a zadanou tanečnicou nerodí romantický vzťah. Dvojica sa k tomu vyjadrila!

Len minulý týždeň sa prevalilo, že vzťah Jakuba Jablonského a jeho dlhoročnej partnerky Simony Spáčovej je minulosťou. „Je pravda, že s Kristínkou sa naše cesty po rokoch rozišli. Je to výsledok rozhovorov a ľudských rozdielov a potrieb. Každý sme sa vybrali ďalej svojou cestou bez hádok," potvrdil herec. 

A cez víkend sa už objavili špekulácie, že sa zblížil so svojou tanečnou partnerkou Eliškou Lenčešovou. Dvojicu nafotili, ako sa objímajú v aute. Pre markiza.sk prezradili, ako na titulku reagovali. „Smiali sme sa. Smiali sme sa veľmi. Bol to celkom vtipný deň,“ zahlásil Jablonský s tým, že išlo len o nafúknutú bublinu a medzi ním a Eliškou nič viac ako kamarátstvo nie je. 

Herec je vraj veľmi kontaktný človek a rád sa objíma. No dalo by sa vraj pri ňom nafotiť aj oveľa "pikantnejšie" zábery. „Týmto pozdravujem Peťku Dubayovú, lebo ju keď veziem domov, dávame si aj pusu,“ zahlásil Jablonský. Ten po rozchode nikomu nič vysvetľovať nemusel a na špekuláciách sa len zabával. Eliška je však zadaná... 

Jej partner jej však, našťastie, verí. „Bolo to citlivejšie, ale musíme byť na to pripravení, aj sme boli pripravení. A smiala som sa, musíme si na to zvyknúť. Ja v poslednej dobe žijem život, že sa na všetkom smejem, ako je vidieť. A my sme naozaj veľmi, veľmi dobrí kamaráti s Jakubom a smejeme sa nonstop,“ dodala Eliška. 

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Let's DanceJakub JablonskýEliška Lenčešová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu