Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šokujúca ZMENA markizáckej farmárky: Pamätáte si ju? Dnes sa na seba už VÔBEC NEPODOBÁ!

Daniela Nikoleta Kortišová zahviezdila v 6. sérii markizáckej Farmy. Zobraziť galériu (6)
Daniela Nikoleta Kortišová zahviezdila v 6. sérii markizáckej Farmy. (Zdroj: Tv Markíza)

TRENČÍN - Do povedomia verejnosti sa dostala v roku 2015, kedy zahviezdila v 6. sérii markizáckej Farmy. Dnes však tú ženu, ktorá sa objavovala na televíznych obrazovkách, už vôbec nepripomína. Reč je o exfarmárke Daniele Nikolete Kortišovej (28). V uplynulých rokoch prepadla čaru estetických vylepšení a nechala sa kompletne prerobiť!

Diváci Markízy ju spoznali v roku 2015, kedy bojovala o výhru v reality šou Farma. Odvtedy uplynulo 8 rokov a za ten čas sa v živote extravagantnej blondínky veľa zmenilo. V septembri 2018 sa stala mamičkou a na svet priviedla synčeka, ktorý dostal meno Matthew. No to zďaleka nie je všetko - radikálne sa zmenil aj jej výzor. 


Chcete, aby vám zo sveta šoubiznisu neunikli žiadne pikošky? Tak by ste mali sledovať náš instagramový profil - @soubizz_topky


Blondínka totiž viditeľne prepadla čaru estetických vylepšení a plastický chirurg na nej prerobil azda úplne všetko. Dnes sa totiž na seba už vôbec nepodobá. Exfarmárka sa cez víkend objavila na festivale Grape na trenčianskom letisku. Z výstrihu sa jej drali von obrovské silikónové bomby a jej pery boli plnšie ako plné. Jediné, čo si zo svojho dávneho vzhľadu ponechala, sú platinové vlasy dlhé po zadok. 

Šokujúca ZMENA markizáckej farmárky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: FarmaDaniela Nikoleta Kortišová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu