Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vianočné TV TIPY: Užite si pokojné čaro sviatkov, lásku pod stromčekom, ale aj české komédie

(Zdroj: YouTube/totalfilm.cz)

Tento týždeň je televízny program nabitý len tým najlepším, čo môžu sviatky ponúknuť. Čaká na vás vianočný Kameňák či Špindl a sviatočná láska ako sa patrí!

PONDELOK 20:30 Markíza - Kameňák 5 (Vánoční kameňák)

Starosta Pepan naozaj nemá kľudné Vianoce. Nepreslávi Kameňákov, pretože mu zatrhli unikátny projekt zjazdovky s veľkým skokanským mostíkom na neďalekom Řípe. Nepomohla ani protekcia pána prezidenta. Čím teda na Vianoce prekvapí Kameňákovčanov? 

UTOROK 20:30 DOMA - Jediné želanie

Rozvedení rodičia Tracie a Rick majú dohodu, že ich malé dcéry Harper a Ava trávia s mamou alebo otcom na striedačku každé druhé Vianoce. Ale tieto sviatky si dievčatá dali na zoznam želaní len jednu vec - stráviť Vianoce s mamou aj otcom na rodinnom statku, ktorý patrí Tracie. 

STREDA 20:30 DOMA - Vianočný zázrak

Slobodná matka Maggie sa snaží udržať rovnováhu medzi starostlivosťou o svojho syna Jordana a kariérou. Jordan však v škole zaostáva, Maggie preto najíma Caseyho, ktorý sa stane jeho doučovateľom. 

ŠTVRTOK 20:30 Markíza - Špindl 2

Všetky želania sa splnia na horách...Silvie je úspešná lekárka a verí, že konečne našla recept aj na šťastný vzťah. Renata je manželka známeho spisovateľa, vo svojich kruhoch dodáva ďalším ženám odvahu a silu k lepšiemu životu, ale v jej vlastnom živote jeden osudový prvok chýba.

PIATOK 20:30 Dajto - Vianočné prázdniny

Otec Clark chce prežiť Vianoce, po akých už dlho túži - vyrúbať si vlastný stromček, stretnúť sa s celou rodinou pri stole... ostatní z toho nie sú veľmi nadšení, ale snažia sa pomáhať...

SOBOTA 20:30 DOMA - Malý vianočný zázrak

Žena, ktorá príjme priateľovi žiadosť o ruku je pozvaná na Vianoce k tete a začne prechovávať city k majiteľovi podniku...

NEDEĽA 20:30 DOMA - Vianočná premena

Haley Hansonová stavia svoju prácu reklamnej manažérky nad všetko ostatné aj počas vianočných sviatkov. Takže keď hračkárska firma Tyler Toys hľadá novú agentúru, ktorá by ich zastupovala, Haley je viac než pripravená sa o tohto lukratívneho klienta uchádzať. Jej šéf sa však obáva, že v sebe nemá dostatok vianočného ducha a pošle ju preto do vianočného tábora.

Viac o téme: TV tipyVánoční KameňákVianočný zázrakŠpindl 2Vianočné prádzniny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu