Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na Silvestra ťa čakajú poriadne vzrušujúce TV TIPY: Toto si rozhodne nemôžeš nechať ujsť

(Zdroj: Reprofot YouTube/ CBS Films)

Silvester už je čoskoro tu a my ti prinášame úžasné TV TIPY, ktoré si môžeš v tento deň pozrieť. Neboj sa však, dobré filmy ťa v televízii čakajú počas celého týždňa. Pozrieť sa môžeš na klasiku, ale aj na poriadne akčné scény.

PONDELOK 20:30 JOJ - Veľký dar

Je možné zariadiť, aby výnimočné dieťa žilo celkom obyčajný život? Slobodný muž vychováva nadané dieťa a bojuje o jeho budúcnosť so svojou neústupnou matkou. Frank chce Mary dopriať obyčajné, šťastné a pokojné detstvo so všetkým, čo k nemu patrí, ale zámery mu prekazí jeho panovačná matka Evelyn.

UTOROK 20:30 Markíza - Justice League

Tím DC komiksových superhrdinov musí spojiť sily a čeliť novej hrozbe. Bruce Wayne, inšpirovaný Supermanovou obetou a motivovaný novou vierou v dobro ľudí, si povolá na pomoc novú spojenkyňu Dianu Princovú, aby spoločne čelili ešte nebezpečnejšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman musia čo najskôr zostaviť tím metaľudí, ktorý sa postaví proti novej hrozbe. Takúto ligu superhrdinov svet ešte nevidel - Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash a Cyborg. No možno je už aj tak príliš neskoro, aby ochránili Zem pred obrovským útokom.

STREDA 20:30 JOJ Pluis - Sám doma

"Mám pocit, že sme doma nechali niečo dôležité," vraví pani McCallisterová manželovi na palube lietadla nad Atlantikom na ceste do Paríža. To však ešte netuší, že doma zabudli "niečo" tak dôležité, že sa im o tom bude najbližšie týždne snívať každý deň. Zabudli totiž doma svojho najmladšieho syna Kevina.

ŠTVRTOK 20:30 Doma - Vianočný bál

Keď Clare prepustia z baletného súboru, prijme pozvanie svojej tety Bridget, aby prišla na Vianoce. Keď tam Clare dorazí, stretne Liama, príťažlivého profesora histórie, ktorý je odhodlaný dosiahnuť, aby bol dom tety Bridget vyhlásený za významnú historickú pamiatku. Clare a Liam sa do seba zamilujú a uvedomia si, že skutočnou vášňou v ich životoch je túžba byť spolu.

PIATOK 20:30 Dajto - Neľútostný pomstiteľ

Teraz je z neho slobodný človek a so zoznamom v ruke sa konečne vydáva za svojim cieľom. V pätách sú mu policajný veterán Billy Bob Thornton, ktorému zostáva len niekoľko dní do dôchodku a mladý egocentrický zabijak Oliver Jackson-Cohen, ktorý našiel konečne dôstojného protivníka. Záhady okolo smrti brata sa odhaľujú a zrejme zoznam smrti nebude kompletný.

SOBOTA 20:30 JOJ - Umenie pretekať v daždi

Enzo a zázračný svet ľudí. Zoznámte sa so psom, ktorý ľuďom ukázal, ako majú žiť a bojovať o svoje šťastie. Americký romantický komediálny rodinný film (2019).

NEDEĽA 20:30 Dajto - Chappie

Príbeh policajného robota menom Chappie, ktorý získa schopnosť samostatného myslenia a cítenia. Zatiaľ čo sa veľká časť ľudí začína brániť mechanickým policajným jednotkám, iní sa pokúšajú Chappieho chytiť a využiť na svoje hanebné účely.

Viac o téme: Sám domaNeľútostný pomstiteľ
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu